Gå til sidens indhold

HF PLUS+

Vil du læse en videregående uddannelse på universitet? Har du en 2-årig HF-eksamen, kan du på bare et halvt år tage en udvidet fagpakke HF PLUS+, som giver dig mulighed for at søge ind på en række videregående uddannelser på landets universiteter.
Om HF PLUS+

HF PLUS+

På HF og VUC Fredericia kan du tage et supplerende overbygningsforløb eller en såkaldt udvidet fagpakke til din HF-eksamen. Med en HF PLUS+ får du mulighed for at søge ind på universitetet, så du kan komme i gang med din drømmeuddannelse.

Fag

HF PLUS+ består af to eller tre fag, som du selv sammensætter, så de passer til dine karriereplaner og drømme for fremtiden.

Bemærk, du skal have mindst ét fag på A-niveau (som er det højeste niveau):

  • Engelsk A
  • Filosofi C
  • Historie A
  • Kemi B
  • Matematik A
  • Matematik B
  • Tysk C

Uddannelsens forløb

HF PLUS+ er en udvidet fagpakke på 1/2 år. Den strækker sig over ét semester – du starter altså i august og afslutter forløbet i december.

Muligheder

Muligheder med HF PLUS+

Hvilke videregående uddannelser du specifikt får adgang til, kommer an på dine valg af fag og niveauer på din HF-eksamen samt den udvidede fagpakke HF PLUS+.

Du kan bruge adgangskortet til at se, hvilke uddannelser og dermed fremtidige jobs du får adgang til med en HF med en udvidet fagpakke.

Optagelse

Optagelse

For at blive optaget på HF PLUS+ skal du først booke tid hos en studievejleder fra HF og VUC Fredericia.

Kontakt en vejleder

Book tid hos en vejleder

For at blive optaget på HF PLUS+ skal du booke tid hos en studievejleder fra HF og VUC. Her finder I sammen ud af, om du opfylder adgangskravene, og hvilket niveau du skal have i de enkelte fag.

SU og økonomi
Del
Du skifter nu lokation