Gå til sidens indhold

IT på IBC

Har du brug for praktisk information om IT eller IT-support? I denne sektion har vi samlet en række nyttige informationer.
Ny elev
IT-support

Oplever du problemer med din computer og telefon i forhold til din uddannelse på IBC? IBCs itService kan hjælpe dig med studierelaterede IT-problemer på forskellige måder.

Servicedesk

Servicedesken er stedet, hvor du kan få hjælp til stort set alle former for IT-problemer, du kommer ud for i forbindelse med din uddannelse på IBC. Du kan døgnet rundt få hjælp og vejledning på servicedesk.ibc.dk. Her kan du både oprette en sag, ligesom søgefeltet fungerer som en FAQ, hvor du måske allerede kan finde svaret på dit spørgsmål.

Der er derudover også mulighed for personlig betjening mandag til torsdag fra 07.45 til 15.30 og fredag fra 07.45 til 14.00 på tlf. 7224 1950.

Quicksupport

Oplever du problemer med din computer, og er du forhindret i at møde personligt op, kan servicedesken hjælpe dig ved at overtage din computer (Windows eller MAC) over internettet. På den måde giver itService dig en hurtig og sikker hjælp.

Programmer

På IBC bruger vi forskellige programmer til forskellige formål. Som elev på IBC får du adgang til en række programmer, som kan hjælpe dig til at bruge din computer fleksibelt og optimalt i en studiesammenhæng.

Del
Du skifter nu lokation