Gå til sidens indhold

EUX Business

– et bedre sted at lære
– et bedre sted at lære
– et bedre sted at lære
– et bedre sted at lære
– et bedre sted at lære
– et bedre sted at lære
– et bedre sted at lære
– et bedre sted at lære
– et bedre sted at lære
– et bedre sted at lære
Om uddannelsen

Om EUX Business

Med en EUX Business får du dobbelt op på muligheder, uddannelse og faglighed. EUX Business kombinerer nemlig to uddannelser i én.

Det betyder, at du læser teori på højt fagligt niveau og bliver udfordret med cases fra erhvervslivet. På den måde får du det hele med, og du er samtidig hele tiden et skridt foran, fordi du lærer at bruge din viden i praksis under hele din uddannelse, og kan prøve den af som elev i en virksomhed.

“IBC er tættere på virkeligheden. En virkelighed som er legende og ambitiøs. Vi skaber mulighederne, så du kan prøve dig selv af, og vi udfordrer og udvikler dit talent.”
Om EUX Business

Uddannelsens opbygning

Med EUX har du mange muligheder, og vi tror på, du bliver klogere på dig selv og dine kompetencer undervejs. Derfor vælger du først, om du vil fortsætte på EUX eller EUD samt din fagretning efter det første grundforløb. Det giver dig tid til at finde den bedste vej for dig.

EUX Business varer i alt fire år. Den består af to halvårige grundforløb (grundforløb 1 og grundforløb 2), et ét-årigt studiekompetenceforløb, hvor du får fag på gymnasialt niveau, samt et to-årigt hovedforløb.

Grundforløbene foregår på skolen, og hovedforløbet veksler mellem skole og arbejde i en elevplads hos en virksomhed. Efter de fire år står du med en færdig erhvervsuddannelse, en specialiseret viden og to års erhvervserfaring, som gør dig klar til at træde direkte ud i erhvervslivet. Men du har også en studentereksamen, så du kan søge ind på alle videregående uddannelser.

Fagretninger

Fagretninger på EUX Business

På EUX Business vælger du fagretning i slutningen af det første grundforløb. Hver fagretning giver dig den viden, erfaring og de kvalifikationer, som kræves, for at du kvalificeret og hurtigt kan komme ud i erhvervslivet.

På EUX Business har du fri skiftekompetence, så selvom du har valgt én fagretning, kan du stadig vælge at søge elevplads inden for alle specialer.

Hvad kan du blive

Dobbelt op på muligheder

Med EUX Business får du dobbelt op på muligheder. Du skal vælge en elevplads, og har samtidig mulighed for at læse en videregående uddannelse. Men hvordan vælger man den rigtige vej, når alle døre er åbne? Hør nogle af vores tidligere elever fortælle om, hvordan det er at vælge retning og begynde at drømme om en karriere i erhvervslivet.

Min tid på IBC har givet mig kompetencer særligt inden for økonomi, salg og marketing, som alle har været utrolig vigtige for min karriere og udvikling.

Kombinationen af disse kompetencer og det at være super dedikeret og passioneret for det jeg laver, har været nøglen til succes i min karriere.

Min tid på IBC har givet mig indblik i, hvordan man driver, markedsfører og starter en virksomhed. Jeg vil ikke være min tid på IBC foruden, da den har været med til at bane vejen for, at jeg kan leve af min drøm om at være selvstændig video- og fotograf.

Jeg fik en masse viden om regnskaber, markedsføring, salg og psykologi, som giver mening ude i erhvervslivet. Som selvstændig er det vigtigt at have så meget viden med i bagagen, og det gav IBC mig. Timerne på IBC blev virkelige for mig, den dag jeg startede som selvstændig.

For mig var IBC lige, hvad der manglede. Skolen bød på et trygt læringsmiljø, motiverende lærere og alsidig undervisning.
På de to år har jeg været igennem en markant udvikling – både fagligt og socialt. Jeg hviler mere i mig selv og er blevet langt bedre til bare “at springe ud i det.”

Du var samlet på tværs af aldersgrupper, men med samme mål for øje, hvilket gav rig mulighed for faglig sparring. Min tid på IBC har fået mig til at indse, at ingenting er umuligt, hvis bare man har ambitionerne dertil, samt viljen til at vise verden, hvad man har at byde på.

Mads Gyldendal Fogh | Brand Manager hos Mos Mosh
Christoffer Bredvig | Selvstændig video- og fotograf
Malou Hjarbæk Christensen | Ansat ved Retten i Kolding
1/3
… og alt det andet

At være elev på IBC er mere end fag og studieretninger

På IBC er der plads til alle. Vi ved, at respekt for den enkelte er kilden til fællesskab. Troen på egne evner er grundlaget for at turde bidrage og gøre en forskel for det fællesskab, man er en del af.

Vi tager på studieture og virksomhedsbesøg, hvor du sammen med dine kammerater bliver inspireret og får oplevelser for livet.

Det gode studiemiljø handler selvfølgelig ikke kun om læring og lektier. På EUX Business har vi forskellige sociale aktiviteter, hvor eleverne selv står for at planlægge mange af dem. Vi holder bl.a. fester, fredagscaféer, idrætsdage og elevdage. Du kan også blive medlem af vores elevråd og få indflydelse på skolens udvikling.

Hvert år holdes der også VIP-fest for alle de elever, der har gjort en ekstra indsats for skolen via deres arbejde i elevudvalgene. Ved festen er der tradition for at kåre Årets VIP, hvilket er en elev, som har gjort en særlig stor indsats for at skabe et godt skole- og studiemiljø på IBC.

Værd at vide

Bliv klogere på alt det, som er sort på hvidt

Søg om optagelse
Sammenlign uddannelser
HHX
EUX Business
EUD Business
HF
HTX
STX
Find ud af hvilken ungdomsuddannelse, der passer bedst til dig. IBC er business, og vi har mange muligheder. Men uanset hvilken farve din hue skal være, giver vi dig overblik, så du kan finde din vej.  (* udbydes ikke på IBC)
Sammenlign uddannelser
Kontakt

Har du spørgsmål?

På IBC er der plads til alle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Del
Du skifter nu lokation