Gå til sidens indhold

HF Netfag

Har du brug for fleksible undervisningstidspunkter, og er du god til selvstændigt arbejde? Så tag HF-fag via internettet.
HF Netfag

Om HF Netfag

Med HF Netfag starter og slutter din undervisning på din computer. Det giver dig masser af frihed i forhold til din tid og din geografiske placering. Dine eksaminer og dit eksamensbevis er det samme som på en almindelig HF-uddannelse.

På HF Netfag afleverer du skriftlige opgaver og rapporter og går til mundtlige eksaminer som på andre HF-uddannelser. Det er kun undervisningsformen, der er anderledes på HF Netfag. Fagenes niveau og krav er præcist de samme som på en almindelig HF-uddannelse. Undervisningsmaterialet til dine fag og datoerne for dine mundtlige eksaminer bliver gjort tilgængelige via nettet.

At tage HF over nettet kræver en høj grad af selvstændighed, da kontakten til dine undervisere ikke foregår over nettet. Du har selvfølgelig mulighed for at ringe, skrive en mail eller mødes med dine undervisere på nettet.

Fag

På HF Netfag vælger du selv dine fag, niveauer og undervisningstidspunkter. HF-Netfag tilbyder fag på tre niveauer, A, B og C. A er det højeste niveau, mens C er det laveste. Du skal have haft et fag på et underliggende niveau, før du kan følge det samme fag på et højere. Eksempelvis skal du have haft Samfundsfag C før Samfundsfag B. Dette gælder, medmindre du tager faget som 0-B. Tager du faget som 0-B, læser du faget op på niveau B med det samme uden at skulle tage faget på C-niveau før.

Der udbydes følgende fag:

  • Dansk A og C
  • Engelsk 0-B og C
  • Historie B
  • Psykologi C
  • Religion B og C
  • Samfundsfag B og C
Muligheder

Muligheder

Består du dine eksaminer på HF Netfag, har du adgang til mange videregående uddannelser og dermed også til et større jobmarked. Du kan eksempelvis læse til sygeplejerske, socialrådgiver eller lærer. Hvilke uddannelser du specifikt har adgang til, kommer an på dit valg af fag og niveauet af dem.

Du kan bruge adgangskortet.dk til at se, hvordan du sætter dine fag sammen, så du opnår adgang til den uddannelse, du drømmer om.

Optagelse og adgangskrav

Optagelse

HF Netfag har start i august og i januar, og er ofte hurtigt fyldt op. Vil du optages på HF Netfag, skal du booke tid hos en studievejleder.

Adgangskrav

Når du starter på HF Netfag skal du:

  • Have adgang til en computer
  • Være rutineret bruger af computer og internet
  • Have adgang til et tekstbehandlingsprogram (som Microsoft Word eller Open Office)
  • Kunne arbejde selvstændigt og sætte og opfylde mål.
Kontakt en vejleder

Book tid hos en vejleder

Vil du optages på HF Netfag, skal du booke tid hos en studievejleder. Her finder I sammen ud af, om du opfylder adgangskravene, og hvilket niveau du skal have i de enkelte fag.

Deltagerbetaling
Del
Du skifter nu lokation