Gå til sidens indhold

EUD Business

Om uddannelsen

Om EUD Business

Med EUD Business kommer du hurtigt ud og får erfaring med erhvervslivet.

EUD Business er din direkte vej til et job i erhvervslivet inden for blandt andet e-handel, business to business eller detail. EUD Business er din vej til at blive en kvalificeret kollega på en handelsarbejdsplads. Her får du faglig indsigt og specialiserede fag, ligesom du får adgang til spændende hovedforløb.

“Vi skaber mulighederne, så du kan prøve dig selv af, og vi udfordrer og udvikler dit talent.”
Om EUD Business

Uddannelsens opbygning

Med EUD har du mange muligheder, og vi tror på du bliver klogere på dig selv og dine kompetencer undervejs. Derfor vælger du først, om du vil fortsætte på EUD eller EUX samt din fagretning efter det første grundforløb. Det giver dig tid til at finde den bedste vej for dig.

EUD Business tager sammenlagt tre år. Den består af to halvårlige grundforløb, som foregår på skolen. Efter grundforløbene starter du på hovedforløbet, hvor der veksles mellem skoleophold og arbejde i den virksomhed, hvor du har din elevplads i sammenlagt to år.

EUD Business målretter dig til en elevplads i en virksomhed, og efter tre år er du udlært og klar til en karriere i erhvervslivet.

Fagretninger

Fagretninger på EUD Business

På EUD Business kan du vælge mellem fagretningerne Detail, Handel og Event. Hver fagretning giver dig gennem problembaseret læring den viden, erfaring og de kvalifikationer, som kræves, for at du kan komme ud på arbejdsmarkedet.

Mellem Detail og Handel har du efter grundforløb 2 fri skiftekompetence i valget af elevplads.

… Og alt det andet

EUD er mere end skole og praktik

Et godt studiemiljø er en vigtig forudsætning for, at du får lyst til at fordybe og engagere dig i din tid på IBC. Føler du dig godt tilpas, er du klar til både at lære og bidrage til undervisningen. Det er det vigtigste, når du uddanner sig.

Vi tager på studieture og virksomhedsbesøg, hvor du sammen med dine kammerater bliver inspireret og får oplevelser for livet.

Det gode studiemiljø handler selvfølgelig ikke kun om læring og lektier. På EUD Business har vi forskellige sociale aktiviteter, hvor eleverne selv står for at planlægge mange af dem. Vi holder bl.a. fester, fredagscaféer, idrætsdage og elevdage. Du kan også blive medlem af vores elevråd og få indflydelse på skolens udvikling.

Hvert år holdes der også VIP-fest for alle de elever, der har gjort en ekstra indsats for skolen via deres arbejde i elevudvalgene. Ved festen er der tradition for at kåre Årets VIP, hvilket er en elev, som har gjort en særlig stor indsats for at skabe et godt skole- og studiemiljø på IBC.

Alle klasser får sin egen kontaktlærer. Kontaktlærerne har fokus på at skabe den bedste klassekultur og dermed et godt arbejdsfællesskab og læringsmiljø i klasserne med plads til at have det sjovt, samtidig med at vores elever får lavet det, de skal.

Værd at vide

Bliv klogere på alt det, som er sort på hvidt

Søg om optagelse
Kontakt

Har du spørgsmål?

På IBC er der plads til alle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Sammenlign uddannelser
Sammenlign uddannelser
Sammenlign uddannelser
Sammenlign uddannelser
Sammenlign uddannelser
Find ud af hvilken ungdomsuddannelse, der passer bedst til dig. IBC er business, og vi har mange muligheder. Men uanset hvilken farve din hue skal være, giver vi dig overblik, så du kan finde din vej.  (* udbydes ikke på IBC)
Sammenlign uddannelser
Del
Du skifter nu lokation