10. klasse på IBC

10. klasse på IBC

Få et fagligt og socialt løft i nye omgivelser. Med vores 10. klasse på IBC Kolding får du en forsmag på livet på en ungdomsuddannelse, du får kendte, men også nye og spændende fag, ligesom du bliver helt afklaret i valget af ungdomsuddannelse.

Elever i 10. klasse på IBC

Om 10. klasse på IBC

Med en 10. klasse på IBC kan du se frem til et anderledes og oplevelsesrigt skoleår, hvor du bliver en del af et stort fællesskab på IBC Kolding. I undervisningen kommer du til at arbejde i projektforløb, du kommer på virksomheds- og museumsbesøg, oplever gæsteundervisere fra erhvervslivet samt kommer på studierejser til europæiske storbyer. På lige fod med alle vores andre elever på IBC har du også mulighed for at deltage i det sociale liv på IBC, fx elevråd, fester og fredagscaféer.

På denne side bliver du præsenteret for et par videoer om vores 10. klasse på IBC, ligesom du kan finde links til linjerne/forløbene, og hvordan du bliver optaget. Du har også mulighed for at hente vores brochure og læse mere, og du kan finde kontaktoplysninger.

Informationerne er lagt i kronologisk rækkefølge. Vi anbefaler dig derfor at følge punkterne 1, 2 osv., eller du kan blot scrolle ned på siden.

God fornøjelse.

  1. Uddannelseschef Michael fortæller |Om 10. klassen på IBC
  2. Frederikke og Emilie – tidligere elever | Om 10. klassen på IBC
  3. Relevante links
  4. Hent brochuren og læs mere om 10. klassen på IBC
  5. Kontakt os
  6. Find vej

1. Uddannelseschef Michael fortæller | Om 10. klassen på IBC

I nedenstående video kan du høre uddannelseschef, Michael Lauridsen, fortælle om 10. klassen på IBC. Her bliver du blandt andet løftet fagligt og menneskeligt, ligesom du bliver en del af et nyt ungdomsmiljø og bliver afklaret i valget af ungdomsuddannelse.

Uddannelseschef Michael fortæller | Om 10. klassen på IBC

2. Frederikke og Emilie – tidligere elever | Om 10. klassen på IBC

Hør tidligere elever Frederikke Lund Hoelgaard og Emilie Josephine Hansen fortælle om, hvorfor de valgte en 10. klasse på IBC Kolding, og hvordan det var at starte på skolen.

Frederikke og Emilie - tidligere elever | Om 10. klassen på IBC

3. Relevante links

Vil du vide mere om 10. klassen på IBC Kolding? Nedenfor finder du links til 10. klassen på IBC, linjerne/forløbene, og hvordan du bliver optagelse.

4. Brochuren for 10. klasse på IBC

Klik her for at hente brochuren for 10. klasse på IBC Kolding.

Jeg har altid gerne ville tage en 10. klasse for at udvikle mig lidt ekstra socialt og fagligt. Jeg er meget glad for at gå i 10. klasse på IBC i Kolding, hvor jeg er blevet en del af ungdomsmiljøet på skolen.

Det var vildt fedt at starte på IBC. Jeg kommer fra en mindre skole, så det var fedt at komme til en større skole med mange unge på ens egen alder – og jeg skaber nye relationer hver dag. Jeg har en god klasse med et godt sammenhold, og underviserne er virkelig gode og engagerede i deres fag.

Cecilie Zeiler Elev i 10. klasse på IBC i Kolding

Jeg går på linjen Event og innovation. Her har jeg nye spændende fag som afsætning, event og innovation. Der er desuden mange fremlæggelser på linjen. Det har hjulpet mig til at blive mere sikker i at stå foran andre og præsentere.

Det bedste ved 10. klassen på IBC er skolen og underviserne. Underviserne er rigtig gode, og du bliver behandlet på lige fod med de andre elever, der går på ungdomsuddannelserne. Du bliver også en del af livet på skolen, og du får gode studievaner, du kan bruge, når du skal videre på en ungdomsuddannelse.

Rasmus Andersen Elev i 10. klasse på IBC i Kolding

Jeg valgte 10. klasse på IBC i Kolding, fordi jeg gerne ville forbedre mig fagligt, inden jeg skal videre på en ungdomsuddannelse. På IBC lærer du meget, og underviserne er gode til at tage højde for det faglige niveau, du er på.

På Event- og innovationslinjen får du fag, du kender fra folkeskolen, men du får også nye fag som event og innovation, virksomhedsøkonomi og afsætning. På denne linje er du meget kreativ og har mulighed for selv at skabe nogle idéer.

Mia Bergstrøm Nielsen Elev i 10. klasse på IBC i Kolding

5. Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller pr. mail og stille spørgsmål til vores 10. klasse på IBC Kolding.

Studievejleder

Lars Kosmos

lhk@ibc.dk / +45 7224 1683
Studiesekretær og SU-Vejleder

Gitte Nygaard Urup

gnur@ibc.dk / +45 7224 1611
Uddannelseschef

Michael Lauridsen

mila@ibc.dk / +45 3010 1728

6. Find vej

IBC Kolding er placeret midt i Kolding by nær havnen, samt tæt på banegården og offentlig transport.

IBC Kolding

IBC Kolding
Tvedvej 7
6000 Kolding

Vis vej

- et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: adm@ibc.dk