Gå til sidens indhold

Møder og konferencer

Hold dit næste møde eller konference på IBC Innovationsfabrikken. Her er højt til loftet og samtidig ro til fordybelse.
Møder og konferencer

Et unikt møde- og konferencested

Innovationsfabrikken er et helt unikt møde- og konferencested. Rindende vand, prisbelønnet arkitektur og lækre materialer skaber en inspirerende ramme om vores uddannelsesunivers.

Silja Alisch er Innovationsfabrikkens Event- og mødechef. Sammen med resten af teamet sørger hun for, at du får det bedste ud af dit arrangement. Du får hos os én kontaktperson hele vejen igennem fra tilbudsgivning til evaluering, der kender alle aftaler, overholder deadlines og står til rådighed på afviklingsdagen.

På IBC Innovationsfabrikken er der helt bevidst arbejdet med at skabe et inspirerende miljø, hvor sanserne bringes i spil og nysgerrigheden vækkes.
Kontakt os

Kontakt

Hør mere om mulighederne for at holde dit næste møde på Innovationsfabrikken.

Se vores populære mødepakker

Mødepakker

Som uddannelsesinstitution har vi stor viden om, hvordan vores rammer kan understøtte et højt læringsoutput. Denne viden bringer vi i spil på bedst mulig vis, så du får det maksimale ud af dit arrangement.

Lokaler på Innovationsfabrikken

Lokaleoversigt

Uanset om I er 2 eller 850 personer, har vi faciliteter, der matcher jeres behov.

Vi har alt fra førsteklasses lokaler til auditorier og åbne arealer.
I vores 3.200 m2 store hal kan I holde jeres næste messe, udstilling eller større konference.

De store grønne områder og skoven rundt om IBC Innovationsfabrikken indbyder til walk-and-talk og udendørsaktiviteter, og den smukke amfiscene åbner for endnu flere muligheder.

Lær os bedre at kende

Lyst til at kigge forbi?

Du er altid velkommen til at kigge forbi, når det passer dig – efter forudgående aftale eller helt spontant, når du er i nærheden, og har tid til at stoppe op.

Har du lyst til mere end et hurtigt kig, byder vi også gerne på en rundvisning og en snak om mulighederne for afholdelse af et konkret arrangement over en kop kaffe eller en frokost.

Kontakt Event- og mødechef Silja Alisch for nærmere aftale.

God mad på IBC

Vores køkken

Forplejning er en vigtig del af et godt møde. Maden skal være en oplevelse, men frem for alt skal den være den rigtige.

Vi bruger gerne økologiske og lokale kvalitetsråvarer, så du dagen igennem bliver fyldt med masser af energi, har større koncentrationsevne og er læringsparat.

Ved at servere mad og drikke med masser af vitaminer, der har en positiv indvirkning på krop og indlæring, bidrager caféen til IBCs mission – et bedre sted at lære.

  • Til morgenmad har du mulighed for at vælge mellem flere grove brødtyper, yoghurt, hjemmelavede marmelader, oste, pålæg og meget mere.
  • I løbet af formiddagen finder du energiboostere, smoothies og frugt i caféen, og til frokost er maden hjemmelavet og ofte økologisk.
  • Sidst på dagen serverer vi altid en lækker kage eller andet til den søde tand.

    Du er hele dagen velkommen til at forsyne dig med kaffe og te samt vand m/u brus ved drikkevarestationen i caféen.
Kost spiller en stor rolle for evnen til at lære nyt, og da læring er kernen på IBC, er vores opgave som køkken at give alle det bedste fundament for at lære hver dag.
Parkering på Innovationsfabrikken

Parkering

På IBC Innovationsfabrikken har vi 400 gratis parkeringspladser på egen grund.

Praktisk

Vejvisning

Her finder du vejvisere til og fra IBC Innovationsfabrikken.

Er du i bil?
Kommer du med bus?
Del
Du skifter nu lokation