Gå til sidens indhold

EUD Ny Mesterlære

Vi skaber mulighederne, og udfordrer og udvikler dit talent.
Om Uddannelsen

Om EUD Ny Mesterlære

Vil du arbejde med kundebetjening, indkøb, rådgivning, priskalkulation, salg, logistik, planlægning og koordinering? Eller vil du udvikle events og arrangementer?

Ny Mesterlære er den mest praksisorienterede måde at tage en erhvervsuddannelse (EUD) på. Du opnår de samme erhvervskompetencer som på den almindelige erhvervsuddannelse, og bliver hurtigt klar til erhvervslivet, da du får masser af praktisk erfaring, mens du tager din uddannelse.

Om EUD Ny Mesterlære

Uddannelsens opbygning

Ny mesterlære er den mest praksisorienterede måde at tage en erhvervsuddannelse (EUD) på.

Forskellen fra den almene EUD er, at du på det første år af din uddannelse på Ny Mesterlære primært har praktisk oplæring i en butik eller virksomhed. Det uddannelsesspecifikke fag dækkes hermed. Samtidig med din praktik, tager du 5 grundfag på grundforløbsskolen – varigheden er 50 dage.

Grundforløbsåret afsluttes med en praktisk prøve, som sammen med grundfagene giver adgang til de 2 år på hovedforløbsskolen.

Erhvervsuddannelsen Ny mesterlære varer tre år, hvor du i alle år er i en elevplads i en butik eller virksomhed. Længden på de tre år kan variere og afhænger af din alder, tidligere erfaringer mv.

Hovedforløbet

Hovedforløb på
EUD Ny Mesterlære

Når du har afsluttet grundforløbet, skal du starte på et hovedforløb. På hovedforløbet veksles der i sammenlagt to år mellem skoleophold og arbejde i den virksomhed, hvor du har din elevplads. Når du har gennemført hovedforløbet, er du færdigudlært.

Med Ny Mesterlære har du adgang til at læse videre på disse hovedforløb:

Kontakt

Har du spørgsmål?

På IBC er der plads til alle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Del
Du skifter nu lokation