Gå til sidens indhold

Studieture

Oplev New Yorks erhvervsliv, få et kig inden for i Europas hovedstad Bruxelles eller Danmarks finanscentrums pulserende gader. På Hovedforløbet tager vi på studieture for at få indsigt i en global verden.
Studieture

Studieture på Hovedforløbet

På IBC Hovedforløb har du mulighed for at komme på studietur. IBC’s studieture indregnes som et valgfag og er derfor en vigtig del af dit hovedforløb.

Priserne på studieturene er afhængige af valutakurser, antal tilmeldte og flypriser.

Destinationer

Destinationer

Herunder finder du eksempler på, hvor studieturen kan gå hen.

USA er som en af verdens største økonomier et oplagt mål for en erhvervsrettet studietur. Landet er trendsættende inden for mange områder, der påvirker alle brancher.

Turen koster cirka 4.000 kroner per elev, som dækker transport, overnatning, morgenmad på hotellet og de officielle besøg.

Turen koster cirka 1.000-1.500 kroner per elev, som dækker transport, hotel og delvis forplejning. Beløbet faktureres til virksomheden.


Økonomi

Økonomi

Betaling af studieturen foregår via en faktura sendt fra IBC til den virksomhed, hvor du er ansat som elev. Herefter er det op til virksomheden og dig at blive enige om, hvem der skal afholde omkostningen.
Nogle virksomheder betaler hele studieturen, andre betaler delvis, og i nogle virksomheder skal du selv betale turen. Hvis du selv skal stå for betaling af studieturen, kan du trække studieturen fra i skat via bruttolønsordningen.

Bruttolønsordning

Bruttolønsordning

Bruttolønsordningen er en måde, hvorpå du og virksomheden kan trække din studietur fra i skat. Se PDF’en herunder for vejledning og information om hvordan du benytter ordningen.

Bruttolønsordning
Del
Du skifter nu lokation