Gå til sidens indhold

Informationsmøder

Som elev på IBC, vil du på informationsmøder blive præsenteret for dine muligheder for et ophold i udlandet. Herunder kan du se, hvornår, afhængig af hvor langt du er i dit uddannelsesforløb og om du er HHX’er, EUX’er eller EUD’er.

HHX og EUX

Som 2. års HHX’er eller 1. års EUX’er, vil du i februar måned blive samlet til et oplæg, typisk med deltagelse af en tidligere elev, som har taget et ophold i udlandet. I forbindelse med oplægget, vil den lokale OPU-koordinator samtidig informere om det videre forløb.

Er du 3. års HHX’er eller 2. års EUX’er, vil du sidst i august blive informeret om det videre forløb, bl.a. om ansøgningsfristen, som er i starten af oktober, samt om efterårets optagelsesinterview og forårets ansættelsesrejser. På disse møder modtager du ligeledes information om tilskudsmuligheder fra Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag.

EUD GF2 og EUD-S

Er du EUD-elev på grundforløb 2 eller EUD-S elev, informeres du umiddelbart efter opstart af din uddannelse om muligheden for en læreplads i udlandet samt om tilskudsmulighederne fra Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag.

Starforce

Ved alle informationsmøder bliver du ligeledes præsenteret for projekt Starforce, som er en mulighed for en læreplads i Nordtyskland med hele to uddannelsesbeviser – et dansk og et tysk. Det er derfor Starforce-mottoet er: Doppelt ist mehr.

Del
Du skifter nu lokation