Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Privatlivspolitikken beskriver, hvordan vi på IBC indsamler og bruger de personoplysninger, du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmesider ibc.dk og kurser.ibc.dk, samt hvordan du anvender de forskellige services og funktioner, som vi tilbyder på hjemmesiderne.

Privatlivspolitik

1. Indsamling af personoplysninger

Vi kan på enkelte sider på vores hjemmesider indsamle personoplysninger om dig, hvis du fx vælger at tilmelde dig et kursus, et onlineforløb eller booker en tid hos en af vores vejledere. Hvilke data, vi indsamler, afhænger af, hvilke formularer du udfylder, men personoplysningerne er nødvendige at indsamle for, at du kan benytte dig af hjemmesidernes funktioner.

Det vil fremgå af de relevante formularer, om afgivelse af personoplysningerne er påkrævet eller valgfri. Er afgivelsen af personoplysningerne påkrævet, vil det pågældende felt være markeret med en stjerne (*). Hvis du vælger ikke at afgive de pågældende personoplysninger, kan du ikke benytte den ønskede funktion.

Afgiver du personoplysninger om andre end dig selv, opfordrer vi dig til først at indhente samtykke fra disse personer til afgivelse af oplysningerne.

2. Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag

Vi indsamler og bruger personoplysninger, når du udfylder kontaktformular til at booke en vejleder på IBC, tilmelding til onlineforløb fx EUD Student, tilmelding til kurser, arrangementer eller nyhedsbreve samt ved upload af jobansøgning via link fra hjemmesiden mv.

Vi kan også behandle dine personoplysninger til andre formål, hvis vi er berettigede eller forpligtede til det efter lovgivningen.

3. Samtykke

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi i nogle tilfælde dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, jf. afsnit 2 ovenfor.

Vær opmærksom på, at du til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved sende en anmodning via sdbf.dk.

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen.

Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan du muligvis ikke fuldt ud benytte de funktioner, som vi tilbyder på vores hjemmeside.

4. Sikkerhed

Vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau. Dermed gør vi vores bedste for at sikre dine personoplysningers kvalitet og integritet.

5. Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, med visse undtagelser, der er fastsat i lovgivningen.

Derudover kan du gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Du har også ret til at berigtige dine personoplysninger eller bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig uden unødigt ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er nødvendigt for at besvare en henvendelse fra dig.

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, som beskrevet ovenfor, skal du sende en anmodning via sdbf.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og senest inden for en måned.

Er du uenig i den måde, vi behandler dine personoplysninger på, eller de formål, som vi behandler oplysningerne til, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også indgive en klage til:

Datatilsynet Borgergade 28, 5. Sal
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00
Mail: dt@datatilsynet.dk

6. Links til andre hjemmesider

Vores hjemmesider ibc.dk og kurser.ibc.dk kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre hjemmesider (tredjeparts hjemmesider) eller for de procedurer, sådanne tredjeparter har for indsamling og behandling af personoplysninger. Når du besøger en tredjeparts hjemmeside, bør du læse hjemmesideejerens privatlivspolitik og andre relevante politikker.

7. Ændringer af privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiderne.

8. Kontakt

Har du spørgsmål til privatlivspolitikken, er du velkommen til at kontakte IBCs ansvarlige for persondataforordningen på mail: dpo@ibc.dk eller ringe på 7224 1600.

- et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: ibc@ibc.dk