Find en vejleder på IBC

Find en vejleder på IBC

Har du spørgsmål til vores forskellige ungdoms- og efteruddannelser? Kontakt IBC’s vejledere og få en uforpligtende snak. Studievejlederne hjælper og guider dig med at få svar på dine spørgsmål.

Find en vejleder på IBC

IBC kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores 10. klasser, ungdomsuddannelser som EUD, EUV, EUX, HF og HHX, den almene voksenuddannelse, forberedende voksenundervisning, ordblindeundervisning samt kurser og efteruddannelse:

!

Bliv klogere på uddannelserne

10. klasse

Med en 10. klasse på IBC får du et fagligt og socialt løft i nye omgivelser, ligesom du får en forsmag på livet på en ungdomsuddannelse og bliver helt afklaret i valget af ungdomsuddannelse.

EUD, EUV og EUX Business er nye erhvervsuddannelser

EUD Business er en målrettet og praksisnær erhvervsuddannelse, der har erstattet den tidligere kendte HG-uddannelse. Med en EUD Business bliver du efter 1 år på skole klar til erhvervslivet med en 2-årig elevplads i en butik eller virksomhed.

EUV Business er en erhvervsuddannelse ligesom EUD Business, men for dig, der er fyldt 25 år. Den har erstattet GVU.

EUX Business er en ny uddannelse, der kombinerer en erhvervsuddannelse med en studentereksamen. Med denne erhvervsfaglige studentereksamen tager du i alt 4 år – 2 år på skole og efterfølgende 2 år som elev i en virksomhed. Efter de første 2 år på skole har du også mulighed for at søge ind på en videregående uddannelse.

Hovedforløbet

Hovedforløbet er den anden del af erhvervsuddannelserne EUD, EUV og EUX Business. Når du har bestået grundforløbet på uddannelserne og har fundet en elevplads, bliver du optaget på hovedforløbet. Hovedforløbet er de skoleophold, du skal have som elev i en virksomhed. Her får du bygget teoretisk viden på det praktiske, du lærer ude i virksomheden i din elevplads.

HF og VUC

HF og VUC i Fredericia kan du både tage den 2-årige gymnasiale HF-uddannelse og få hjælp til at få afsluttet din afgangsprøve fra folkeskolen. Er du ordblind, tilbyder vi også ordblindeundervisning.

Handelsgymnasiet – HHX

HHX er en 3-årig moderne og virkelighedsnær gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, erhvervslivet og det internationale. Her får du adgang til en lang række videregående uddannelser, ligesom du kan starte din karriere direkte med et job eller en praktikplads i erhvervslivet efter HHX’en.

Kurser og efteruddannelse

Har du brug for at blive opkvalificeret, udbyder vi på IBC over 150 kurser inden for blandt andet ledelse, kommunikation og projektledelse.

- et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: adm@ibc.dk