Unge i Centrum E-læring

Unge i Centrum E-læring

Vil du supplere eller færdiggøre din afgangsprøve fra folkeskolen eller dygtiggøre dig i et eller flere fag? Unge i Centrum E-læring er din chance for at blive klar til en uddannelse. Her undervises du i dine fag over nettet. Det betyder, at du har undervisning, når du har tid og er fleksibel i dit privatliv.

Unge i Centrum E-læring

Unge i Centrum E-læring er en netbaseret læringsportal, hvor du kan få opdateret dine evner i dansk, matematik, tysk, engelsk, samfundsfag og historie. Målet er at du bliver parat til at starte på en erhvervsuddannelse. Det betyder, at du sigter efter at få mindst karaktererne 02 i dansk og matematik.

Forløb

Unge i Centrum E-Læring er et individuelt forløb. Det betyder, at du kun skal læse de fag og være på de niveauer, som er relevante for dig. Du modtager dine opgaver og dit undervisningsmateriale over den digitale undervisningsplatform, Moodle. Du kan også komme i kontakt med dine undervisere for vejledning, råd og hjælp til opgaveløsninger over Moodle.  Du har mulighed for at benytte vores studiesupport i Kolding eller Aabenraa,  hvor du kan få hjælp til at komme i gang med din e-læring og og indgå i et fællesskab med andre unge på forløbet.

Fag

På Unge i Centrum E-Læring udbydes fagene på Basis, G, F, E og D niveau. Hvilket niveau du optages på, afhænger af dine faglige forudsætninger, som fastlægges, inden du starter på Unge i Centrum. Fag på niveauerne basis, F og E afsluttes alle med en faglig dokumentation. Fag på G og D afsluttes med en eksamen i maj/juni eller november/december. Med en bestået eksamen har du mulighed for at søge optagelse til ungdoms- og erhvervsuddannelserne.

Unge i Centrum E-læring udbyder følgende fag:

  • Dansk
  • Matematik
  • Tysk
  • Engelsk
  • Samfundsfag
  • Historie

Muligheder

I takt med at du dygtiggør dig og bliver afklaret om dit uddannelsesvalg, overgår du til anden uddannelse. Er du ikke blevet afklaret, og har du ikke afsluttet D-niveauet, forlænger du dit forløb på et højere fagligt niveau.

IT-forudsætninger

For at du kan starte på Unge i Centrum E-læring, skal du opfylde følgende betingelser:

  • Du skal have adgang til en computer
  • Du skal have adgang til internettet
  • Du skal have en e-mail

Unge i Centrum har medarbejdere, der kan hjælpe dig, hvis du har IT-tekniske problemer, der drejer sig om brugen af din computer i undervisningen.

Dit udbytte

Unge i Centrum forbereder dig til at gå i gang med en uddannelse. Konkret får du med Unge i Centrum styrket din lærelyst, dit faglige niveau og udviklet din evne til at tilegne dig og formidle ny viden. Du lærer at bruge PC’er og internet til opgaveskrivning, og den faglighed, du lærer på Unge i Centrum, giver dig også mulighed for at gå til eksamen i flere fag.

På Unge i Centrum har du mulighed for at møde ind til et fællesskab på en af vores afdelinger. Her kan du få hjælp og vejledning til dit undervisningsforløb, og du har mulighed for at være sammen med andre, der også er i gang med et e-læringsforløb. Derudover bliver du inviteret til undervisningsaktiviteter på vores afdeling i Fredericia.

Unge i Centrum er et aktivt studieforløb, som gør dig i stand til at vælge og undersøge dine ønsker om uddannelse og job.

et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: ibc@ibc.dk