Unge i Centrum Student

Unge i Centrum Student

Har du bestået STX, HF eller HTX, men vil du dreje du hellere arbejde med handel? Klargør dig til et hovedforløb som handels-, indkøbs eller logistikassistent på 10 uger.

Unge i Centrum Student

Unge i Centrum Student er et hurtigt og effektivt kursus, hvor undervisningen kører i et højt tempo. Du læser hurtigt de obligatoriske grundfag og det uddannelsesspecifikke fag op, som kræves for, at du kan starte på hovedforløbet og dermed påbegynde arbejdet på din elevplads.

Fag

Fagene på de Unge i Centrum Student er:

  • Afsætning C
  • IT C
  • Erhvervsøkonomi C
  • Specialefaget: Handel

Støtte

Udover at du bliver klar til at starte på et hovedforløb kan vi på Unge i Centrum Student hjælpe dig med psykologisk-, social– og økonomisk rådgivning, med det formål at din hverdag kommer til at fungere. Vi hjælper dig også med hvordan du får styr på din læringsstil, studie- og læseteknikker, ansøgning om praktikplads, hvordan du kan formidle din viden, hvordan du blive bedre til at samarbejde og hvordan du mentalt kan komme forberede dig til at komme i gang på arbejdsmarkedet. Er du ord- eller talblind, har vi hjælpeværktøjer som gør dig istand til at gennemføre din uddannelse.

På Unge i Centrum Student har du adgang til mange former for støtte. Udover psykologisk- og socialrådgivning har du også mulighed for at blive tilknyttet en mentor eller andre ressourcepersoner.

Muligheder

Med Unge i Centrum Student kan du blive handels-, indkøbs- eller logistikassistent.

SU

Læser du en Unge i Centrum Student har du mulighed for at modtage SU.

Optagelse

Du kan læse Unge i Centrum Student i Kolding, Aabenraa, Vejen og Fredericia. Vi starter nye hold hver 14. dag. Hvis du vil optages skal du kontakte Thorkild Smidt.

!

Praktikcenter

Har du svært ved at finde en elevplads, kan du søge om optagelse i IBC’s Praktikcenter, her kan du gennemføre din elevuddannelse inden for visse specialer. Du skal stadig forsøge at finde en elevplads i en rigtig virksomhed og lykkedes det, afslutter du din uddannelse der.

EUD Business

Kom hurtigt i gang med en e-handel-, business to business- eller butikskarriere. EUD Business er din vej til at blive en kvalificeret medarbejder på en handelsarbejdsplads. EUD Business giver dig faglig indsigt, specialiserede fag og adgang til spændende hovedforløb.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUD Business

EUV Business

Opkvalificer din viden og kunnen med en EUV Business. Få sat din viden i perspektiv og få papir på det, du allerede kan. EUV Business giver dig alt, hvad du har brug for til at møde et jobmarked, der er i konstant bevægelse.  

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUV Business

EUD Student

Har du bestået en gymnasial uddannelse, men vil du dreje den i en businessorienteret retning? Klargør dig til et hovedforløb inden for finans, administration, kontor, service, butik eller handel på 5 eller 10 uger.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUD Student

HF og VUC

HF og VUC er din mulighed for at komme hurtigt videre til universitet og blive klar til at begynde på dit drømmestudie. Det er her, du opkvalificerer dine boglige evner, og får styr på udfordringerne på jobbet og i hverdagen. HF og VUC er for dig, som har meget at nå og intet at tabe.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra HF og VUC

Handelsgymnasiet

Brænder du for økonomi, viden og dybdegående analyser og forståelser af den verden, du er en del af? På Handelsgymnasiet bliver du klar til en videregående uddannelse i økonomi, sprog eller kommunikation. På Handelsgymnasiet bliver du klar til en karriere i et omskiftende erhvervsliv.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra Handelsgymnasiet

10. klasse i Kolding

Bliv skarp på dit valg af ungdomsuddannelse. IBC 10. klasse er for dig, som ikke har tid til at vælge forkert, og som vil være bedre fagligt, socialt og studiemæssigt. Med IBC 10. klasse kan du både gå en erhvervsfaglig og en gymnasial retning.  

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra 10. klasse i Kolding

Hovedforløbet

Afslut din EUD, EUX, EUV eller EUD Student med en relevant specialisering af din viden og kunnen. På Hovedforløbet lærer du med hænderne og hovedet og opbygger en solid base af erfaring fra din elevplads. Hovedforløbet toner din uddannelse, så du får en profil, som er målrettet en specifik og eftersøgt stilling.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra Hovedforløbet

et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 2B7000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: ibc@ibc.dk

Se vores uddannelser