Unge i Centrum E-læring

Unge i Centrum E-læring

Vil du supplere eller færdiggøre din afgangsprøve fra folkeskolen eller dygtiggøre dig i et eller flere fag? Unge i Centrum E-læring er din chance for at blive klar til en uddannelse. Her undervises du i dine fag over nettet. Det betyder, at du har undervisning, når du har tid og er fleksibel i dit privatliv.

Unge i Centrum E-læring

Unge i Centrum E-læring er en netbaseret læringsportal, hvor du kan få opdateret dine evner i dansk, matematik, tysk, engelsk, samfundsfag og historie. Målet er at du bliver parat til at starte på en erhvervsuddannelse. Det betyder, at du sigter efter at få mindst karaktererne 02 i dansk og matematik.

Forløb

Unge i Centrum E-Læring er et individuelt forløb. Det betyder, at du kun skal læse de fag og være på de niveauer, som er relevante for dig. Du modtager dine opgaver og dit undervisningsmateriale over den digitale undervisningsplatform, Moodle. Du kan også komme i kontakt med dine undervisere for vejledning, råd og hjælp til opgaveløsninger over Moodle.  Du har mulighed for at benytte vores studiesupport i Kolding eller Aabenraa,  hvor du kan få hjælp til at komme i gang med din e-læring og og indgå i et fællesskab med andre unge på forløbet.

Fag

På Unge i Centrum E-Læring udbydes fagene på Basis, G, F, E og D niveau. Hvilket niveau du optages på afhænger af dine faglige forudsætninger, som fastlægges, inden du starter på Unge i Centrum. Fag på niveauerne basis, F og E afsluttes alle med en faglig dokumentation. Fag på G og D afsluttes med en eksamen i maj/juni eller november/december. Med en bestået eksamen har du mulighed for at søge optagelse til ungdoms- og erhvervsuddannelserne. Unge i Centrum E-læring udbyder følgende fag:

  • Dansk
  • Matematik
  • Tysk
  • Engelsk
  • Samfundsfag
  • Historie

Muligheder

I takt med at du dygtiggør dig og bliver afklaret om dit uddannelsesvalg, overgår du til anden uddannelse. Er du ikke blevet afklaret og har du ikke afsluttet D-niveauet, forlænger du dit forløb på et højere fagligt niveau.

IT forudsætninger

For at du kan starte på Unge i Centrum E-læring, skal du opfylde følgende betingelser:

  • Du skal have adgang til en computer
  • Du skal have adgang til internettet
  • Du skal have en E-mail

Unge i Centrum har medarbejdere, der kan hjælpe dig, hvis du har IT-tekniske problemer, der drejer sig om brugen af din computer i undervisningen.

Dit udbytte

Unge i Centrum udvikler din studiekompetence, selvindsigt, ansvarlighed, fantasi, dit selvværd og skaber baggrund for en positiv personlig udvikling, som gør dig i stand til at håndtere udfordringer på en konstruktiv og fremadrettet måde. Unge i Centrum forbereder dig mentalt til at gå i gang med en uddannelse og til at forstå din færd i uddannelsessystemet og i livet som helhed.  Konkret får du med Unge i Centrum styrket din lærelyst, dit faglige niveau og udviklet din evne til at tilegne dig og formidle ny viden og lært at bruge PC’er og internet til opgaveskrivning. Den faglighed, du lærer på Unge i Centrum, giver dig også mulig for at gå til eksamen i flere fag.  Unge i Centrum sigter mod at styrke dig og din position i forhold til socialt samvær, falighed og almen trivsel som kost og motion, privatøkonomi som eksempelvis budget, skat og SU. Unge i Centrum er et aktivt studieforløb, som gør dig i stand til at vælge og undersøge dine ønsker om uddannelse og job.

EUD Business

Kom hurtigt i gang med en e-handel-, business to business- eller butikskarriere. EUD Business er din vej til at blive en kvalificeret medarbejder på en handelsarbejdsplads. EUD Business giver dig faglig indsigt, specialiserede fag og adgang til spændende hovedforløb.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUD Business

EUV Business

Opkvalificer din viden og kunnen med en EUV Business. Få sat din viden i perspektiv og få papir på det, du allerede kan. EUV Business giver dig alt, hvad du har brug for til at møde et jobmarked, der er i konstant bevægelse.  

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUV Business

EUD Student

Har du bestået en gymnasial uddannelse, men vil du dreje den i en businessorienteret retning? Klargør dig til et hovedforløb inden for finans, administration, kontor, service, butik eller handel på 5 eller 10 uger.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUD Student

HF og VUC

HF og VUC er din mulighed for at komme hurtigt videre til universitet og blive klar til at begynde på dit drømmestudie. Det er her, du opkvalificerer dine boglige evner, og får styr på udfordringerne på jobbet og i hverdagen. HF og VUC er for dig, som har meget at nå og intet at tabe.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra HF og VUC

10. klasse i Kolding

Bliv skarp på dit valg af ungdomsuddannelse. IBC 10. klasse er for dig, som ikke har tid til at vælge forkert, og som vil være bedre fagligt, socialt og studiemæssigt. Med IBC 10. klasse kan du både gå en erhvervsfaglig og en gymnasial retning.  

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra 10. klasse i Kolding

Hovedforløbet

Afslut din EUD, EUX, EUV eller EUD Student med en relevant specialisering af din viden og kunnen. På Hovedforløbet lærer du med hænderne og hovedet og opbygger en solid base af erfaring fra din elevplads. Hovedforløbet toner din uddannelse, så du får en profil, som er målrettet en specifik og eftersøgt stilling.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra Hovedforløbet

Handelsgymnasiet

Brænder du for økonomi, viden og dybdegående analyser og forståelser af den verden, du er en del af? På Handelsgymnasiet bliver du klar til en videregående uddannelse i økonomi, sprog eller kommunikation. På Handelsgymnasiet bliver du klar til en karriere i et omskiftende erhvervsliv.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra Handelsgymnasiet

et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 2B7000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: ibc@ibc.dk

Se vores uddannelser