Det siger virksomhederne

Det siger virksomhederne

Lise Lønstrup, optisk partner & Lars Walther, Retail Partner hos Louis Nielsen i Horsens

Lars Walther, Retail Partner hos Louis Nielsen i Horsens

Skræddersyet undervisning med plads til at lære, at være og til at udvikle sig

I optikerkæden Louis Nielsen har vi altid sigtet efter at gøre en forskel. Hos Louis Nielsen bliver vores kunder altid mødt af passionerede, dygtige og glade medarbejdere, der hver dag bestræber sig på at sikre danskernes øjensundhed.

Vores elevers praktikforløb handler om mere end blot at have et arbejde og tage en uddannelse – det handler om at få plads til at gøre en forskel. Vores gode samarbejde med IBC har skabt rammerne for at kombinere den teoretiske del af salgselevuddannelsen på skolen med den praktiske del i Louis Nielsens butikker. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at vores salgselever som en afsluttende del af deres uddannelse overtager en Louis Nielsen-butik i tre dage med den opgave at øge salget. En opgave, hvor eleverne demonstrerer deres evner til at tage ansvar, arbejde målrettet, indgå i nye teams – og skabe helt konkrete resultater.

Vi har et tæt samarbejde med IBC om at udvikle uddannelsesforløbet for vores salgselever. IBC er rigtig gode til at tilpasse forløbet til vores behov og ønsker. Vi har som virksomhed meget indflydelse på indholdet, så vores elever bliver undervist i det, de rent faktisk arbejder med i butikkerne.

Hos Louis Nielsen er der plads til at lære, at være og til at udvikle sig. Alle vores elever får mulighed for at nå deres potentiale, uanset hvad det må være. Den fokuserede og skræddersyede undervisning for vores elever på IBC styrker deres sociale fællesskab, og vi kan se, det gør en forskel for de faglige resultater, de opnår.

Vores salgselev fra vores butik i Horsens, Marie-Louise Christensen, er bare et bevis på, at dygtige, passionerede og glade medarbejdere gør en forskel. Marie-Louise gjorde hele virksomheden stolt, da hun i januar 2020 vandt DM i Skills for detailelever.

Jesper Grøn, HR-konsulent og elevansvarlig hos jem&fix A/S

Jesper Grøn, HR-konsulent og elevansvarlig hos jem&fix A/S

Vi har stor indflydelse på skoleforløbenes indhold, som typisk er bygget op omkring cases fra vores virksomhed

Underviserne på IBC er super dygtige, og vores elever glæder sig altid til at komme på skoleophold på grund af den gode stemning og det stærke sammenhold. Der hersker en helt særlig ånd blandt eleverne – og den kan man altså ikke købe sig til.

Jeg vil gerne fremhæve de resultater, som vores elever opnår på IBC. Vi oplever nemlig, at de får rigtig gode karakterer og lærer mere, end der egentlig er krav om. Kort sagt – på IBC får vi mere, end vi forventer.

Det tilfører vores virksomhed stor værdi at have et specialiseret uddannelsesforløb, fordi vores elever får et rigtig godt internt netværk og kan sparre med hinanden på tværs af organisationen.

Vores samarbejde med IBC er præget af en høj grad af fleksibilitet – vi vil gerne tænke ud af boksen, og den mulighed har vi på IBC. Derfor foregår undervisningen ofte i utraditionelle rammer, og det giver vores elever nogle sjove og lærerige oplevelser for livet.

Tina Lauritsen, HR-chef hos H&M

Tina Lauritsen, HR-chef hos H&M

Vores samarbejde med IBC bygger på tillid, åbenhed og respekt

Vores elever er vores kommende stjerner, og det er vigtigt for os, at IBCs værdier matcher vores.

Vi oplever IBC som professionelle og top-engagerede. Deres visionære syn på læringsforme er helt klart en af grundene til, at vi har valgt at uddanne vores elever på IBC. Skoleopholdene har en god kombination af teori, praktiske øvelser og teamwork. Det giver vores elever utrolig meget, at de møder hinanden på kryds og på tværs fra de forskellige butikker i landet. Det skaber gode netværk og gør dem mere geografisk fleksible.

- et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: ibc@ibc.dk