Strategi

Strategi

På IBC sætter vi en ære i at få det bedste ud af at være både internationale, regionale og lokale. Vi driver og udvikler en uddannelsesinstitution med mange forskellige uddannelser og målgrupper, og derfor ligger udviklingen af pædagogik og faglighed decentralt og tæt på elever og kursister.

IBCs fælles indsatsområder

IBCs tre indsatsområder er: innovativt, internationalt og digitalt. De forskellige indsatsområder findes i bearbejdet form i lokale strategier for hver uddannelse. De tre fælles indsatsområder er et svar på den udvikling, vi oplever i verden omkring os og de kompetencekrav, det stiller til vores elever og kursister.

Innovativt

  • Betyder, at vi hele tiden arbejder på at forny os, så vi skaber mere relevant læring for vores elever – kulturelt, indholdsmæssigt og teknologisk.
  • Betyder, at vi uddanner vores elever og kursister i at gøre verden til et bedre sted gennem udvikling af nye ydelser, forretningsmodeller og organisationer (både en økonomisk og etisk dimension).
  • Betyder, at vi uddanner vores elever og kursister i at skabe gode liv for både sig selv og deres medmennesker (community og ’dannelse’).
  • Betyder, at vi løbende og kontinuerligt fornyer os selv og påvirker vores omverden på en måde, der skaber bæredygtig økonomi, høj kvalitet og trivsel på og udenfor IBC (kurser, der løfter virksomheder, elever, der samler ind til julemærkehjem, Unge i Fokus og i virkeligheden også resten af IBC).

Digitalt

  • Betyder, at vi bruger den digitale verden til at gøre vores elever og undervisere dygtigere i fællesskab til at skabe læringstilvækst.
  • Betyder, at vi indfører vores elever i de teknologier, muligheder og dilemmaer, der ligger i at være en del af en digital verden i det 21. århundrede (digital dannelse og konkrete digitale værktøjer).
  • Betyder, at vi bruger digitale muligheder til at skabe balance mellem kvalitet, trivsel og økonomi.

Internationalt

  • Betyder, at vi er mobile og rejser ud med vores elever og uddannelser (studieture og uddannelseseksport).
  • Betyder, at vi tager det internationale med hjem i form af elever, gæsteundervisere, sprog og certificering, profillinjer mv. udveksling, engelsk hhx, engelsksprogede hold for andre nationaliteter og tilbyder kurser som Goethe- og Cambridge certificate.
  • Betyder, at vi deltager i relevante internationale projekter for både at få netværk og flytte IBC.

- et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: adm@ibc.dk