Strategi

Strategi

På IBC sætter vi en ære i, at få det bedste ud af at være både internationale, regionale og lokale. Vi driver og udvikler en uddannelsesinstitution med mange forskellige uddannelser og målgrupper, og derfor ligger udviklingen af pædagogik og faglighed decentralt og tæt på elever og kursister.

IBC’s fælles indsatsområder

IBC’s tre fælles indsatsområder: innovativt, internationalt og digitalt er vores strategiske rygrad. De forskellige indsatsområder findes i bearbejdet form i IBC skolernes lokale strategier. De tre fælles indsatsområder er et svar, på den udvikling vi oplever i verden omkring os og de kompetencekrav, det stiller til vores elever og kursister.

Innovativt

Betyder at vi arbejder hele tiden på at forny os, så vi skaber mere relevant læring for vores elever kulturelt, indholdsmæssigt og teknologisk.

Betyder at vi uddanner vores elever og kursister i at gøre verden til et bedre sted gennem udvikling af nye ydelser, forretningsmodeller og organisationer (både en økonomisk og etisk dimension)

Betyder at vi uddanner vores elever og kursister i at skabe gode liv for både sig selv og deres medmennesker (community og ’dannelse’)

Betyder at vi løbende og kontinuerligt fornyer os selv og påvirker vores omverden på en måde der skaber bæredygtig økonomi, høj kvalitet og trivsel på og udenfor IBC (kurser der løfter virksomheder, elever der samler ind til julemærkehjem, Unge i Fokus og i virkeligheden også resten af IBC)

Digitalt

Betyder at vi bruger den digitale verden til at gøre vores elever og undervisere dygtigere i fællesskab til at skabe læringstilvækst.

Betyder at vi indfører vores elever i de teknologier, muligheder og dilemmaer, der ligger i at være en del af en digital verden i det 21.årh (digital dannelse og konkrete digitale værktøjer)

Betyder at vi bruger digitale muligheder til at skabe balance mellem kvalitet, trivsel og økonomi.

Internationalt

Betyder at vi er mobile og rejser ud med vores elever og uddannelser (studieture og uddannelseseksport)

Betyder at vi tager det internationale med hjem i form af elever, gæsteundervisere, sprog og certificering, profillinjer mv. udveksling ,engelsk hhx, engelsksprogede hold for andre nationaliteter og tilbyder kurser som Goethe- og Cambridge certificate.

Betyder at vi deltager i relevante internationale projekter for både at få netværk og flytte IBC.

EUD Business

Kom hurtigt i gang med en e-handel-, business to business- eller butikskarriere. EUD Business er din vej til at blive en kvalificeret medarbejder på en handelsarbejdsplads. EUD Business giver dig faglig indsigt, specialiserede fag og adgang til spændende hovedforløb.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUD Business

EUV Business

Opkvalificer din viden og kunnen med en EUV Business. Få sat din viden i perspektiv og få papir på det, du allerede kan. EUV Business giver dig alt, hvad du har brug for til at møde et jobmarked, der er i konstant bevægelse.  

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUV Business

EUD Student

Har du bestået en gymnasial uddannelse, men vil du dreje den i en businessorienteret retning? Klargør dig til et hovedforløb inden for finans, administration, kontor, service, butik eller handel på 5 eller 10 uger.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUD Student

HF og VUC

HF og VUC er din mulighed for at komme hurtigt videre til universitet og blive klar til at begynde på dit drømmestudie. Det er her, du opkvalificerer dine boglige evner, og får styr på udfordringerne på jobbet og i hverdagen. HF og VUC er for dig, som har meget at nå og intet at tabe.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra HF og VUC

10. klasse i Kolding

Bliv skarp på dit valg af ungdomsuddannelse. IBC 10. klasse er for dig, som ikke har tid til at vælge forkert, og som vil være bedre fagligt, socialt og studiemæssigt. Med IBC 10. klasse kan du både gå en erhvervsfaglig og en gymnasial retning.  

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra 10. klasse i Kolding

Hovedforløbet

Afslut din EUD, EUX, EUV eller EUD Student med en relevant specialisering af din viden og kunnen. På Hovedforløbet lærer du med hænderne og hovedet og opbygger en solid base af erfaring fra din elevplads. Hovedforløbet toner din uddannelse, så du får en profil, som er målrettet en specifik og eftersøgt stilling.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra Hovedforløbet

Handelsgymnasiet

Brænder du for økonomi, viden og dybdegående analyser og forståelser af den verden, du er en del af? På Handelsgymnasiet bliver du klar til en videregående uddannelse i økonomi, sprog eller kommunikation. På Handelsgymnasiet bliver du klar til en karriere i et omskiftende erhvervsliv.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra Handelsgymnasiet

et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 2B7000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: ibc@ibc.dk

Se vores uddannelser