Mission og værdier

Mission og værdier

IBC’s mission er, Et bedre sted at lære. Heri tager vores værdier, arbejde og udvikling afsæt.

Mission og værdier

På IBC vil vi, at vores værdier kommer til udtryk og har betydning for vores hverdag. Derfor stræber vi efter, at vores værdier er styrende og gældende i alt fra undervisning, administration, udvikling og nytænkning af IBC.

At være grænseoverskridende

På IBC går vi nye veje. Vi søger dét innovativ og det internationale. Vi støtter det kreative og det utraditionelle. Vi er pædagogisk eksperimenterende. Og vi er med helt fremme, når det gælder udviklingen af nye kurser, undervisningsmetoder og nye samarbejdspartnere. Vi orienterer os globalt, og vi skal være med til at sætte dagsordenen for den pædagogiske diskussion. Vi går gerne foran. Vi tør gøre det anderledes.

Konstruktiv usikkerhed

På IBC vil vi ikke være selvfede. Vi er ikke bange for at rose hinanden og os selv, men begejstringen over gode resultater må aldrig gøre os skråsikre og fastlåste. Vi skal altid lede efter nye og bedre måder at gøre tingene på. Det gør vi ved at forholde os søgende og lyttende til vores omverden og ved at give plads til at reflektere over vores eget arbejde. Vi skal kunne tage imod kritik – også når vi synes, at det går fantastisk.

Humoristisk storsind

På IBC gør vi tingene samme. Vi sætter vores mål sammen, og vi støtter hinanden i at nå vores individuelle og fælles mål. Vi vil arbejde, undervise og lære i en åben atmosfære, hvor vi går til hinanden uden fordomme og har sjovt sammen. Vi løser problemer og uenighed med direkte dialog og humor – og altid med respekt for hinandens holdninger.

Frihed til ansvar

På IBC stoler vi på hinanden. Det handler om at kunne arbejde i frihed og at udvise tillid. Kompetencer og ansvar er uddelegeret i videst muligt omfang. Derfor er IBC kendetegnet ved hurtige og kvalificerede veslutninger, hvor alle tager ansvar og handler professionelt og engageret. Den enkelte medarbejder har handlefrihed inden for sit område. Alle med den fornødne ekspertise kan repræsentere skolen og træde i karakter som skolens ambassadør.

Trivsel og arbejdsglæde

På IBC er alle vigtige, og alle skal føle sig velkomne. Her er plads til forskellighed. Her er der højt til loftet. Her skal alle kunne lide at være. Det er aldrig nok for os at drive en velfungerende virksomhed. IBC vil være en kilde til ægte arbejdsglæde og trivsel for alle medarbejdere, elever og kursister.

EUD Business

Kom hurtigt i gang med en e-handel-, business to business- eller butikskarriere. EUD Business er din vej til at blive en kvalificeret medarbejder på en handelsarbejdsplads. EUD Business giver dig faglig indsigt, specialiserede fag og adgang til spændende hovedforløb.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUD Business

EUV Business

Opkvalificer din viden og kunnen med en EUV Business. Få sat din viden i perspektiv og få papir på det, du allerede kan. EUV Business giver dig alt, hvad du har brug for til at møde et jobmarked, der er i konstant bevægelse.  

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUV Business

EUD Student

Har du bestået en gymnasial uddannelse, men vil du dreje den i en businessorienteret retning? Klargør dig til et hovedforløb inden for finans, administration, kontor, service, butik eller handel på 5 eller 10 uger.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUD Student

HF og VUC

HF og VUC er din mulighed for at komme hurtigt videre til universitet og blive klar til at begynde på dit drømmestudie. Det er her, du opkvalificerer dine boglige evner, og får styr på udfordringerne på jobbet og i hverdagen. HF og VUC er for dig, som har meget at nå og intet at tabe.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra HF og VUC

Handelsgymnasiet

Brænder du for økonomi, viden og dybdegående analyser og forståelser af den verden, du er en del af? På Handelsgymnasiet bliver du klar til en videregående uddannelse i økonomi, sprog eller kommunikation. På Handelsgymnasiet bliver du klar til en karriere i et omskiftende erhvervsliv.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra Handelsgymnasiet

10. klasse i Kolding

Bliv skarp på dit valg af ungdomsuddannelse. IBC 10. klasse er for dig, som ikke har tid til at vælge forkert, og som vil være bedre fagligt, socialt og studiemæssigt. Med IBC 10. klasse kan du både gå en erhvervsfaglig og en gymnasial retning.  

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra 10. klasse i Kolding

Hovedforløbet

Afslut din EUD, EUX, EUV eller EUD Student med en relevant specialisering af din viden og kunnen. På Hovedforløbet lærer du med hænderne og hovedet og opbygger en solid base af erfaring fra din elevplads. Hovedforløbet toner din uddannelse, så du får en profil, som er målrettet en specifik og eftersøgt stilling.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra Hovedforløbet

et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 2B7000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: ibc@ibc.dk

Se vores uddannelser