Køkkenet

Køkkenet

På IBC går vi højt op i at vores elever, kursister, kunder og medarbejdere fyldes med viden og nye måder at tænke på. For maksimalt udbytte kræver det, at hjerne og krop kan følge med, og at vi får de rigtige fødevarer på de rigtige tidspunkter.

Køkkenet

For IBCs køkkenchef, Claus Langballe Frandsen, er det vigtigt, at maden hver dag laves af kvalitetsråvarer og skaber nye smagsindtryk. Derfor søger køkkenet helt naturligt for forskellige smagsoplevelser hele dagen igennem. Det stabiliserer blodsukkeret, at du er fyldt med energi, har større koncentrationsevne og er læringsparat.

Dagen igennem ændrer køkkenets udbud sig: Om morgen er der flere grove slags brød, yoghurt, marmelade, ost og meget mere. Formiddagen byder på energibooster, smoothies og frugt i caféen. TIl frokost er maden varieret og tilstræbt økologisk. Sidst på dagen er der mulighed for, at få lidt til den søde tand.

Booking af IBCs køkken

Vil du gerne holde et arrangement på IBC? Benyt formularen og send en forespørgsel.

et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 2B7000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: ibc@ibc.dk