Køkkenet
Køkkenet
På IBC går vi højt op i at vores elever, kursister, kunder og medarbejdere fyldes med viden og nye måder at tænke på. For maksimalt udbytte kræver det, at hjerne og krop kan følge med, og at vi får de rigtige fødevarer på de rigtige tidspunkter.
Køkkenet
For IBCs køkkenchef, Claus Langballe Frandsen, er det vigtigt, at maden hver dag laves af kvalitetsråvarer og skaber nye smagsindtryk. Derfor søger køkkenet helt naturligt for forskellige smagsoplevelser hele dagen igennem. Det stabiliserer blodsukkeret, at du er fyldt med energi, har større koncentrationsevne og er læringsparat.
Dagen igennem ændrer køkkenets udbud sig: Om morgen er der flere grove slags brød, yoghurt, marmelade, ost og meget mere. Formiddagen byder på energibooster, smoothies og frugt i caféen. TIl frokost er maden varieret og tilstræbt økologisk. Sidst på dagen er der mulighed for, at få lidt til den søde tand.
Booking af IBCs køkken
Vil du gerne holde et arrangement på IBC? Benyt formularen og send en forespørgsel.
et bedre sted at lære
IBC Aabenraa
Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600
IBC Fredericia Middelfart
Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600
IBC Kolding
Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600
HF og VUC Fredericia
Mosegårdsvej 2B7000 Fredericia+45 7224 2092
IBC Innovationsfabrikken
Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600
IBC International Business College
CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: ibc@ibc.dk