ons 22 jan
IBC AabenraaIBC Fredericia MiddelfartIBC InnovationsfabrikkenHovedforløbet

IBC-elev vinder DM i Skills 2020

21-årige Marie-Louise Christensen fra IBC Hovedforløb i Kolding strøg i weekenden helt til tops, da hun vandt DM i Skills for detailelever i Bella Centret i København. På scenen blev Marie-Louise hædret og fik blomster og trofæ overrakt af statsminister Mette Frederiksen.

300 talenter konkurrerede til DM i Skills 2020

Marie-Louise dystede sammen med 300 andre unge talenter i tre dage om at blive den bedste inden for sit fag. Som detailelev konkurrerede Marie-Louise på forretningsforståelse, koncept, profil, salgsfremmende aktiviteter, økonomi og markedsføring.

”Vi er så stolte. Det er Marie-Louises store indsats, der har gjort, at hun nåede så langt, samtidig med, at hun har haft nogle vildt dygtige og engagerede undervisere med i hele træningen frem mod konkurrencen. Marie-Louise har virkelig arbejdet hårdt for at nå helt til tops til DM i Skills, og hun fortjener alt hæderen,” siger Kristina Ringkjøbing-Christiansen, uddannelseschef på IBC Hovedforløb.

Marie-Louise er til daglig elev i optikervirksomheden Louis Nielsen i Horsens, der i samarbejde med IBC har skræddersyet deres uddannelsesforløb for butikselever hos IBC Hovedforløb i Kolding.

Blev overrasket og fejret i butikken

Marie-Louise blev også fejret med gavekort, blomster og flotte ord, da hun mandag var tilbage i butikken i Horsens. Her troede hun, at mandagen skulle være som alle andre, da hun sammen med kollegerne begyndte dagen med et morgenmøde for butikkens ansatte. Men da Marie-Louise kom ud i butikken igen efter morgenmødet, stod kolleger, indehaveren af butikken og uddannelseschefen fra IBC klar med blomster, kage og et gavekort på 10.000 kr. for hendes flotte indsats.

Ud over indehaveren af Louis Nielsen-butikken i Horsens, Lars Walther, deltog Louis Nielsens direktør, Mads Nygaard, og citychefen i Horsens, Michael Kongsmark, også i overraskelsen.

Om DM i Skills

Mesterskabet i DM i Skills skal ses som talentpleje for de dygtigste elever, ved at de får muligheden for at yde deres ypperste og dermed blive den bedste inden for deres fag.

Som vinder i konkurrencen åbner det også op for deltagelse ved internationale mesterskaber – EuroSkills og WorldSkills. Her får de unge talenter mulighed for at prøve deres kunnen af i en international sammenhæng, ligesom de får et internationalt netværk og muligheden for at se nye og andre løsningsmetoder, end dem de kender fra Danmark.

Se alle vinderne og læs mere om DM i Skills.

Relaterede nyheder

Nyhed / man 30 mar

På IBC holder vi hjulene i gang i den nye digitale hverdag

Læs mere
Nyhed / ons 26 feb

Bliv uddannet Visual Merchandiser (dekoratør) på IBC Innovationsfabrikken

Læs mere

- et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: adm@ibc.dk