Elevpladsvejleder

Elevpladsvejleder

Elevpladsvejlederne kender det erhvervsliv, som omgiver IBC. Deres opgave er at matche dine evner og dit ønske om en elevplads med den rette virksomhed. Elevpladsvejlederne er til for, at du og virksomheden opnår jeres individuelle og fælles mål.

Elevpladsvejleder

Elevpladsvejledernes primære opgave er at finde elevpladser og hjælpe virksomhederne med at finde og ansætte elever. Elevpladsvejlederne er dine sparringspartnere, mens du går på IBC. De tager ikke nogle valg for dig, men udfordrer og hjælper dig til at vælge rigtigt. Du har selv ansvar for at dreje din uddannelse i den retning, som du ønsker. Elevpladsvejledernes opgaver er at:

  • offentliggøre stillingsopslag på Facebooksiden, IBC Elevplads.
  • henvise dig til virksomheder, der søger elever.
  • hjælpe dig med at skrive ansøgninger og forberede dig til jobsamtaler.
  • godkende virksomheder, der vil ansætte elever.
  • hjælpe virksomheder med at skrive stillingsopslag og registrere uddannelsesaftaler.
  • holde møder for elever, der søger elevpladser.
  • tilbyde dig en elevplads i IBCs praktikcenter.
!

IBC's praktikcenter

Hvis du mangler en elevplads, kan du starte din elevtid i Praktikcenteret. Her kan du starte dit hovedforløb i kontor, handel og detail og samtidigt aktivt søge efter en elevplads.

 

EUD Business

Kom hurtigt i gang med en e-handel-, business to business- eller butikskarriere. EUD Business er din vej til at blive en kvalificeret medarbejder på en handelsarbejdsplads. EUD Business giver dig faglig indsigt, specialiserede fag og adgang til spændende hovedforløb.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUD Business

EUV Business

Opkvalificer din viden og kunnen med en EUV Business. Få sat din viden i perspektiv og få papir på det, du allerede kan. EUV Business giver dig alt, hvad du har brug for til at møde et jobmarked, der er i konstant bevægelse.  

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUV Business

EUD Student

Har du bestået en gymnasial uddannelse, men vil du dreje den i en businessorienteret retning? Klargør dig til et hovedforløb inden for finans, administration, kontor, service, butik eller handel på 5 eller 10 uger.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUD Student

HF og VUC

HF og VUC er din mulighed for at komme hurtigt videre til universitet og blive klar til at begynde på dit drømmestudie. Det er her, du opkvalificerer dine boglige evner, og får styr på udfordringerne på jobbet og i hverdagen. HF og VUC er for dig, som har meget at nå og intet at tabe.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra HF og VUC

Handelsgymnasiet

Brænder du for økonomi, viden og dybdegående analyser og forståelser af den verden, du er en del af? På Handelsgymnasiet bliver du klar til en videregående uddannelse i økonomi, sprog eller kommunikation. På Handelsgymnasiet bliver du klar til en karriere i et omskiftende erhvervsliv.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra Handelsgymnasiet

10. klasse i Kolding

Bliv skarp på dit valg af ungdomsuddannelse. IBC 10. klasse er for dig, som ikke har tid til at vælge forkert, og som vil være bedre fagligt, socialt og studiemæssigt. Med IBC 10. klasse kan du både gå en erhvervsfaglig og en gymnasial retning.  

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra 10. klasse i Kolding

Hovedforløbet

Afslut din EUD, EUX, EUV eller EUD Student med en relevant specialisering af din viden og kunnen. På Hovedforløbet lærer du med hænderne og hovedet og opbygger en solid base af erfaring fra din elevplads. Hovedforløbet toner din uddannelse, så du får en profil, som er målrettet en specifik og eftersøgt stilling.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra Hovedforløbet

et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 2B7000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: ibc@ibc.dk

Se vores uddannelser