Elevudvalg

Elevudvalg

Vil du have indflydelse på din skolegang og det sociale liv på skolen, har du mulighed for at stille op til elevrådet eller deltage i udvalgene: KomiKalas, KURD og EventMakerz.

Elevindflydelse og elevdemokrati

Der er mulighed for demokratisk indflydelse. Elevrådet er aktivt, og har du lyst til at gå ind i arbejdet, er der mulighed for at påvirke tingene. Vi lytter gerne til elevønsker og har tradition for et godt samarbejde. I gymnasiet skal du også dannes til at være en aktiv borger i et demokrati, og elevrådet er en af de mere formaliserede muligheder for at repræsentere en gruppe – hvad enten det er klassen som elevrådsrepræsentant eller skolen som elevrådsformand.

Arbejdet som elevrådsformand indebærer, at jeg tænker langsigtet, fordi jeg også skal levere en god skole til de kommende årgange. Vi har et rigtig godt elevråd og elevdemokrati på skolen, men vi har også en ledelse, der går op i, at elevernes stemmer skal høres. Jeg kan godt lide at tage ansvar og gøre mit bedste. At varetage elevernes interesse og være med til at udvikle skolen.

Julie Fristoft HHX-elev og elevrådsformand på IBC Handelsgymnasiet i Kolding

Festudvalg, caféudvalg og EventMakerz

Et af de meget aktive udvalg på skolen er festudvalget KomiKalas. Festerne på IBC er store arrangementer, da stort set alle elever deltager, så der er god mulighed for at afprøve sit organisationstalent. En gang om året er der kunstnerfest, hvor en aktuel kunstner optræder. Vi har haft navne som Gulddreng, Blak, Kato, Kesi, Sivas og Go Go Berlin.

Et andet udvalg er fredagscaféudvalget KURD, og desuden er der EventMakerz, som står for forskellige sociale arrangementer i løbet af skoleåret. Vær med til at sætte dit præg på det sociale liv på handelsgymnasiet.

“Som medlem af festudvalget bidrager du til det sociale liv på skolen og gør noget godt for sammenholdet. I festudvalget får du nye relationer og bliver en del af et fællesskab, hvor du får ansvar, skal samarbejde og planlægge. Og så gør du brug af dine kommunikationsfærdigheder og faglige viden om handelsbreve.”

Malte Norup og Joakim Sahl Meyer HHX-elever og formænd for festudvalget, IBC Kolding

Årets VIP

Hvert år holdes der VIP-fest for alle de elever, der har gjort en ekstra indsats for skolen via deres arbejde i elevudvalgene. Ved festen er der tradition for at kåre Årets VIP, hvilket er en elev, som har gjort en særlig stor indsats for at skabe et godt skole- og studiemiljø på IBC Handelsgymnasiet i Kolding.

- et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: adm@ibc.dk