Global Communication

Global Communication

På studieretningen Global Communication er Tysk A og Spansk A dine to studieretningsfag. Du har dermed 3 fremmedsprog, og kan nøjes med matematik på C-niveau.

Fag på Global Communication

På HHX kan fagene have 3 niveauer: A-niveau, B-niveau og C-niveau. A er det højeste gymnasiale niveau og C det laveste. På Global Communication får du i alt 5 fag på A-niveau.

Du har ikke mulighed for at tilvælge valgfag på denne studieretning.

Studieretningsfag

 • Spansk A
 • Tysk A

Obligatoriske fag

 • Afsætning A
 • Dansk A
 • Engelsk A
 • Historie B
 • International økonomi B
 • Virksomhedsøkonomi B
 • Matematik C
 • Informatik C
 • Samfundsfag C
 • Erhvervsjura C

Sprogskole

På studieretningen Global Communication får eleverne tilbudt at komme på sprogskole i Malaga på skolen Debla. Det er fire dage med fire timers undervisning pr. dag, og derudover bor man hos familier (to eller tre sammen), så man får talt meget spansk. Prisen for sprogskoleturen er ca. 5.000 kr.

!

Talentudvikling

På IBC Handelsgymnasiet Kolding er der fokus på talentudvikling. Elever, som har lyst til at udfordre sig på højt fagligt niveau, samt have social og personlig udvikling i fokus, kan ansøge om optagelse på Akademiet for Talentfulde Unge (ATU).

Det er på skolen muligt at blive certificeret i Cambridge engelsk, samt opnå en Goethe-certificering i tysk, og skolen vil løbende arbejde på at udbyde korte talentforløb, som evt. kan udvikles i samarbejde med eleverne. Læs mere om sprogcertifikaterne.

De første elever med deres diplom i Cambridge engelsk, 2019

Jeg kan kun opfordre til, at unge med en HHX søger udenlands, for jeg og en række kammerater her i Nordtyskland har oplevet, at det er en stor fordel at kunne tale dansk og kende danske virksomheder, når man for eksempel forhandler med danske og tyske leverandører eller kunder. Den mulighed havde jeg aldrig haft uden HHX’en. Det er vigtigt at blive god til tysk og holde sproget ved lige – også forretnings-tysk. Den evne kan vise sig at blive guld værd.

Rasmus Nissen Tidligere HHX elev, IBC Kolding

Din karriere med en HHX-uddannelse

Med en HHX-studentereksamen er din karriere skudt godt i gang. Den er det perfekte springbræt til en videregående uddannelse eller til en karriere i erhvervslivet. Få inspiration til, hvad du kan med din HHX-eksamen på hvad kan du blivesiden.

Videregående uddannelser

Når du har læst studieretningen Global Communication, er det oplagt at læse videre inden for sprog, eksport, kommunikation, journalistik eller jura. Du kan også videreuddanne dig til en karriere i speditions- eller shippingbranchen eller HR.

- et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: adm@ibc.dk