Ny elev

Ny elev

Som ny elev på IBC er der nogle gode tips og tricks, som du kan drage nytte af. Find oplysninger om blandt andet IT på IBC, der kan være med til at gøre din hverdag både billigere og nemmere.

Ny elev

Som ny elev på IBC er der mange ting at forholde sig til. Herunder har vi listet en række informationer, som du skal være opmærksom på som ny elev.

Studiekort

Få et IBC studiekort og få rabatter og mulighed for at printe og kopiere på IBC. Dit IBC studiekort kan bruges som betalingsmiddel på IBC. Det betyder, at du kan bruge det i kantinen, og når du skal kopiere. Kortet er nemt at overføre penge til og at følge saldoen og forbruget på.

Overfør penge til brug i kantinen

Du kan overføre penge via konto.ibc.dk. Her skal du bruge dit betalingskort (Dankort, visa, mastercard). Pengene overføres straks til brug på dit studiekort. Er du i tvivl, så se IBCs  vejledning.

Mister du dit kort, og sørger du for at spærre det, mister du ikke de penge, som står på kortet. Ved mistet kort kontakt servicedesk@ibc.dk eller henvend dig i studieadministrationen, for at få lavet et nyt kort. Et nyt kort koster 75 kr. Kortet laves først når pengene er indbetalt.

Køb af printkvoter samt betaling for studieture

Køb af printkvoter samt betaling for studieture foregår via IBCs webshop.

Studiekort - vejledning

Klik her for at downloade vejledning til indbetaling og brug af dit IBC studiekort.

Ungdomskort

Ungdomskortet er et tilbud til dig, og alle andre, som går på en ungdomsuddannelse. Et ungdomskort giver rabat til kollektiv trafik, når du skal til og fra IBC. Ungdomskortet giver dig også rabat på rejser andre steder i landet, eksempelvis hvis du skal til Sjælland eller Vestjylland. Du kan bruge dit ungdomskort med Arriva, DSB og i Metroen i København.

IT-programmer

På IBC bruger vi forskellige programmer til forskellige formål. Som elev eller kursist på IBC får du gratis adgang til programmerne, som kan hjælpe dig til at bruge din computer fleksibelt og optimalt i en studiesammenhæng. Ved at klikke nedenfor får du adgang til en liste over disse programmer.

IT-programmer

Klik for en liste over de programmer, du har adgang til som elev og kursist på IBC.

IT-support

Har du problemer med din computer eller det trådløse netværk? Her finder du et link til vores Servicedesk samt svar på de mest stillede spørgsmål omkring IBCs trådløse netværk:

IT-support

Brug for hjælp til din computer eller det trådløse netværk?

Student.ibc.dk – intranet for elever og kursister

- et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: ibc@ibc.dk