Elev på IBC

Elev på IBC

Som elev på IBC er der nogle gode tips og tricks, som du kan drage nytte af. Find oplysninger om blandt andet IT på IBC, der kan være med til at gøre din hverdag både billigere og nemmere.

Ny elev

Som ny elev på IBC er der mange ting at forholde sig til. Herunder har vi listet en række informationer, som du skal være opmærksom på som ny elev.

Studiekort

På IBC kan du som elev få både et digitalt og fysisk studiekort.

For at få et digitalt studiekort skal du ved studiestart efter sommerferien forbi studieadministrationen for at få taget et billede. Billedet bliver overført til IBCs IT-systemer til at danne det digitale studiekort. På IBC har alle elever et digitalt studiekort igennem IBCs App:

Det digitale studiekort kan ikke bruges som betalingsmiddel i kantinen. Her skal du have et fysisk studiekort, som du selv skal bestille i studieadministrationen. Det fysiske studiekort fungerer som betalingsmiddel, og du kan løbende tanke dit kort op på. Du får det fysiske studiekort ved at henvende dig i vores studieadministration på IBC.

Mister du dit fysiske studiekort, og sørger du for at spærre det, mister du ikke de penge, som står på kortet. Ved mistet kort skal du henvende dig i studieadministrationen for at få lavet et nyt kort. Et nyt kort koster 75 kr. Kortet laves først, når pengene er indbetalt.

Betaling i kantinen

I vores kantine kan du betale for mad og drikkelse ved at bruge dit betalingskort (dankort, visa og mastercard), MobilePay eller ved at benytte dit fysiske studiekort.

Det fysiske studiekort er nemt at overføre penge til og at følge saldoen og forbruget på. Du kan overføre penge til dit studiekort via konto.ibc.dk. Pengene overføres straks til brug på dit studiekort. Er du i tvivl, kan du læse vores vejledning til studiekort herunder.

Vejledning til indbetaling og brug af studiekort

Klik her for at hente vejledningen til indbetaling og brug af dit IBC-studiekort.

Betaling for studieture

Betaling for studieture foregår via IBC’s webshop.

Ungdomskort

Ungdomskortet er et tilbud til dig, og alle andre, som går på en ungdomsuddannelse. Et ungdomskort giver rabat til kollektiv trafik, når du skal til og fra IBC. Ungdomskortet giver dig også rabat på rejser andre steder i landet, eksempelvis hvis du skal til Sjælland eller Vestjylland. Du kan bruge dit ungdomskort med Arriva, DSB og i Metroen i København.

IT-programmer

På IBC bruger vi forskellige programmer til forskellige formål. Som elev eller kursist på IBC får du gratis adgang til programmerne, som kan hjælpe dig til at bruge din computer fleksibelt og optimalt i en studiesammenhæng. Ved at klikke nedenfor får du adgang til en liste over disse programmer.

IT-programmer

Klik for en liste over de programmer, du har adgang til som elev og kursist på IBC.

IT-support

Har du problemer med din computer eller det trådløse netværk? Her finder du et link til vores Servicedesk samt svar på de mest stillede spørgsmål omkring IBCs trådløse netværk:

IT-support

Brug for hjælp til din computer eller det trådløse netværk?

Student.ibc.dk – intranet for elever og kursister

På student.ibc.dk kan du som elev eller kursist på IBC finde relevant information i forhold til din hverdag på IBC. Her finder du blandt andet en masse nyttige links, links til undervisnings-databaser, IBC Journal, info om GDPR, og hvordan IBC opbevarer din data, ligesom du kan blive opdateret med relevante nyheder på IBC.

- et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: adm@ibc.dk