Hvad kan du blive?

Hvad kan du blive?

EUX Business er to uddannelser i én. Efter to år kan du starte i en elevplads i en virksomhed eller søge ind på en videregående uddannelse. Det betyder, at du har mange muligheder og holder alle veje åbne.

Hvad kan du blive?

EUX- uddannelsen tager 3,5-4 år og giver dig både en faglært uddannelse og studiekompetence. Efter to års grundforløb fortsætter du i en elevplads, hvor du arbejder i en virksomhed samtidigt med at du går i skole. Efter endt uddannelse kan du fortsætte med at arbejde som faglært eller du kan vælge at læse videre på erhvervsakademier, professionshøjskoler eller universiteterne.

Din karriere med EUX Business

EUX Business har et klart mål. Det er en uddannelse, som er rettet mod de erhvervsfaglige specialer på hovedforløbet. EUX Business giver mulighed for at læse et af følgende specialer på dit hovedforløb:

Administration og ledelse

 • Administration
 • Offentlig administration
 • Revision
 • Økonomi
 • Spedition og shipping
 • Eventkoordinator

Finans

 • Finans med profil. Bank
 • Finans med profil. Forsikring

Handel og ledelse

 • Handelsassistent
 • Indkøbsassistent
 • Logistikassistent
 • Salgsassistent
 • Salgsassistent med profil. Tekstil

Tobias Toft Lindskov - Administration og ledelse

Videregående uddannelser

Med en EUX Business har du en lang række af muligheder for at læse videre på erhvervsakademier, professionshøjskoler eller universitetet.

EUD Business

Kom hurtigt i gang med en e-handel-, business to business- eller butikskarriere. EUD Business er din vej til at blive en kvalificeret medarbejder på en handelsarbejdsplads. EUD Business giver dig faglig indsigt, specialiserede fag og adgang til spændende hovedforløb.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUD Business

EUV Business

Opkvalificer din viden og kunnen med en EUV Business. Få sat din viden i perspektiv og få papir på det, du allerede kan. EUV Business giver dig alt, hvad du har brug for til at møde et jobmarked, der er i konstant bevægelse.  

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUV Business

EUD Student

Har du bestået en gymnasial uddannelse, men vil du dreje den i en businessorienteret retning? Klargør dig til et hovedforløb inden for finans, administration, kontor, service, butik eller handel på 5 eller 10 uger.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUD Student

HF og VUC

HF og VUC er din mulighed for at komme hurtigt videre til universitet og blive klar til at begynde på dit drømmestudie. Det er her, du opkvalificerer dine boglige evner, og får styr på udfordringerne på jobbet og i hverdagen. HF og VUC er for dig, som har meget at nå og intet at tabe.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra HF og VUC

Handelsgymnasiet

Brænder du for økonomi, viden og dybdegående analyser og forståelser af den verden, du er en del af? På Handelsgymnasiet bliver du klar til en videregående uddannelse i økonomi, sprog eller kommunikation. På Handelsgymnasiet bliver du klar til en karriere i et omskiftende erhvervsliv.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra Handelsgymnasiet

10. klasse i Kolding

Bliv skarp på dit valg af ungdomsuddannelse. IBC 10. klasse er for dig, som ikke har tid til at vælge forkert, og som vil være bedre fagligt, socialt og studiemæssigt. Med IBC 10. klasse kan du både gå en erhvervsfaglig og en gymnasial retning.  

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra 10. klasse i Kolding

Hovedforløbet

Afslut din EUD, EUX, EUV eller EUD Student med en relevant specialisering af din viden og kunnen. På Hovedforløbet lærer du med hænderne og hovedet og opbygger en solid base af erfaring fra din elevplads. Hovedforløbet toner din uddannelse, så du får en profil, som er målrettet en specifik og eftersøgt stilling.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra Hovedforløbet

et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 2B7000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: ibc@ibc.dk

Se vores uddannelser