Fagretninger

Fagretninger

Med en EUX Business står du stærkt, hvis du drømmer om at komme direkte ud i erhvervslivet og kickstarte din karriere, og du har også mulighed for at læse en videregående uddannelse. Du har alle muligheder, fordi du både får fag på højt fagligt niveau og erhvervserfaring under uddannelsen.

Fagretninger på EUX Business

På EUX Business vælger du én af de tre nedenstående fagretninger. Hver fagretning giver dig den viden, erfaring og de kvalifikationer, som kræves, for at du kvalificeret og hurtigt kan komme ud i erhvervslivet.

Administration og ledelse
Finans
Handel og ledelse

Forløbet

Med en EUX Business får du dobbelt op på muligheder, uddannelse og faglighed. EUX Business kombinerer nemlig to uddannelser i én.

Uddannelsen varer i alt fire år. Den består af to halvårige grundforløb (grundforløb 1 og grundforløb 2), et ét-årigt studiekompetenceforløb, hvor du får fag på gymnasialt niveau, samt et to-årigt hovedforløb.

Grundforløbene foregår på skolen, og hovedforløbet veksler mellem skole og arbejde i en elevplads hos en virksomhed. Efter de fire år står du med en uddannelse og en specialiseret viden og erfaring, som gør dig klar til at træde direkte ud i erhvervslivet.

Optagelse

Se, hvad det kræver at blive optaget på EUX Business, og hvordan du gør det på EUX Business-optagelsessiden.

”EUX Business giver mig mange muligheder. Jeg kan rigtig godt lide business og iværksætteri, og på EUX’en får jeg udviklet mine kompetencer”.

Qendrim Kappllani EUX Business-elev, IBC Fredericia Middelfart

“Jeg ville egentlig være frisør, men jeg kunne ikke tåle produkterne. Jeg endte derfor med at tage en EUX Business, fordi jeg arbejdede i Føtex og blev der tilbudt en læreplads i Salling Group. Med en EUX-uddannelse har jeg også mulighed for at læse videre, hvis jeg vil det.”

Thea Petersen EUX Business-elev, IBC Aabenraa
!

Talentspor

På EUX Business har vi et talentspor, som er et tilbud til elever, der har gennemført grundforløbet med et særligt godt resultat. Talentsporet er for dig, som ønsker at tage resten af EUX Business-uddannelsen på højt niveau.

- et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: ibc@ibc.dk