Fagretninger

Fagretninger

Med en EUX Business står du stærkt, hvis du drømmer om at komme direkte ud i erhvervslivet og kickstarte din karriere, og du har også mulighed for at læse en videregående uddannelse. Du har alle muligheder, fordi du både får fag på højt fagligt niveau og erhvervserfaring under uddannelsen.

Fagretninger på EUX Business

På EUX Business vælger du én af de tre nedenstående fagretninger. Hver fagretning giver dig den viden, erfaring og de kvalifikationer, som kræves, for at du kvalificeret og hurtigt kan komme ud i erhvervslivet.

Administration og ledelse
Finans
Handel og ledelse

Forløbet

Med en EUX Business får du dobbelt op på muligheder, uddannelse og faglighed. EUX Business kombinerer nemlig to uddannelser i én.

Uddannelsen varer i alt fire år. Den består af to halvårige grundforløb (grundforløb 1 og grundforløb 2), et ét-årigt studiekompetenceforløb, hvor du får fag på gymnasialt niveau, samt et to-årigt hovedforløb.

Grundforløbene foregår på skolen, og hovedforløbet veksler mellem skole og arbejde i en elevplads hos en virksomhed. Efter de fire år står du med en færdig erhvervsuddannelse, en specialiseret viden og to års erhvervserfaring, som gør dig klar til at træde direkte ud i erhvervslivet. Men du har også en studentereksamen, så du kan søge ind på alle videregående uddannelser.

Optagelse

Se, hvad det kræver at blive optaget på EUX Business, og hvordan du gør det på EUX Business-optagelsessiden.

“Jeg troede, jeg skulle gå på HHX, men valgte EUX Business, fordi du får både en gymnasial uddannelse og en erhvervsuddannelse på én gang. Det er en virkelighedsnær uddannelse, der giver mig mange muligheder fremadrettet, fordi jeg med en elevplads også får erhvervserfaring med i bagagen. Den praktiske erfaring vi får, er også en god måde at lære teorien på, og i undervisningen har vi meget gruppearbejde og fremlæggelser. Det er en god uddannelse, hvor vi har nye fag som f.eks. afsætning, organisation og erhvervsøkonomi, og så har vi det godt sammen i klassen.”

Alina Dohrmann EUX Business-elev, IBC Kolding

Jeg vil gerne være speditør, og vælger EUX Business efter grundforløb 1 fordi, det er fedt, at du får både en gymnasial uddannelse og en erhvervsuddannelse. Det er en kæmpe
mulighed at få. Jeg kan godt lide, at vi har varierende undervisning, og at fagene hænger sammen samtidig med, at jeg får praktisk erfaring.

Jonas Rasmussen EUX Business-elev, IBC Fredericia Middelfart

EUX Business er en super god uddannelse. Du åbner en masse muligheder for dig selv – især hvis du går direkte ud i en elevplads.

Jeg valgte EUX Business, fordi jeg er meget målrettet og ved, hvad jeg vil. Jeg er stærk fagligt, og på EUX’en får jeg nye udfordringer i fagene, fx i virksomhedsøkonomi. Her kommer du i dybden med regnskab, ligesom du lærer, hvordan det fungerer i en virksomhed.

Niclas Thomsen EUX Business-elev, IBC Kolding
!

Talentspor

På EUX Business har vi et talentspor, som er et tilbud til elever, der har gennemført grundforløbet med et særligt godt resultat. Talentsporet er for dig, som ønsker at tage resten af EUX Business-uddannelsen på højt niveau.

- et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: adm@ibc.dk