EUD Student – San Diego

EUD Student – San Diego

Har du en HHX, STX, HTX eller HF og lyst til at prøve collegelivet i Californien? Oplev San Diego med EUD Student. Få international erfaring og bliv skarp på bl.a. innovation, iværksætteri, design og til at tale og skrive engelsk.

EUD Student i San Diego

EUD Student er et hurtigt og effektivt kursus, hvor undervisningen kører i et højt tempo. Du læser hurtigt de obligatoriske grundfag og det uddannelsesspecifikke fag op, som kræves for at du kan starte på Hovedforløbet og dermed påbegynde arbejdet på din elevplads.

På EUD Student i San Diego foregår hele uddannelsen på California International Business University (CIBU), et universitet der især har slået sig op på iværksætteri. Hvis du drømmer om at blive din egen chef eller at starte egen virksomhed, passer denne uddannelse godt til dig.

Forløb

Opholdet kan fx bruges, hvis du ønsker at tage en EUD Student uddannelse med et sammenhængende tre måneders udenlandsophold til en kvote 2-ansøgning. Der er afrejse til San Diego omkring den 22.-24. februar og hjemrejse til København omkring den 22.-24. maj 2017.

Hovedforløb

Når du har din EUD Student, skal du starte på et hovedforløb. På Hovedforløbet veksles der i sammenlagt to år mellem skoleophold og arbejde i den virksomhed, hvor du har din elevplads.

Med fagretningen EUD Student har du adgang til at læse alle specialer på Hovedforløbet.

SU

Forløbet er SU-berettiget. STX, HTX og HF-elever får SU for tre måneder. HHX-elever får kun SU for de to første måneder af studiet, da studiet for dem er normeret til fem uger.

Du bliver indkvarteret i et studiehotel tæt på universitetet. En dansk lærer rejser med til San Diego og er tilknyttet de første dage for at sørge for, at alt går efter planen.

Pris

EUD Student i San Diego koster 26.000 kr. Prisen inkluderer rejseforsikring, studiehotel, fly t/r København – San Diego, tuition + fee på universitetet, men dækker ikke depositum til visum og studiehotel (ca. 2.000 kr.)

Du kan også læse EUD Student via online forløb eller på en af vores skoler i Kolding, Fredericia eller Aabenraa. Som 5- eller 10-ugers forløb. Læs mere her

EUD Business

Kom hurtigt i gang med en e-handel-, business to business- eller butikskarriere. EUD Business er din vej til at blive en kvalificeret medarbejder på en handelsarbejdsplads. EUD Business giver dig faglig indsigt, specialiserede fag og adgang til spændende hovedforløb.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUD Business

EUV Business

Opkvalificer din viden og kunnen med en EUV Business. Få sat din viden i perspektiv og få papir på det, du allerede kan. EUV Business giver dig alt, hvad du har brug for til at møde et jobmarked, der er i konstant bevægelse.  

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUV Business

EUD Student

Har du bestået en gymnasial uddannelse, men vil du dreje den i en businessorienteret retning? Klargør dig til et hovedforløb inden for finans, administration, kontor, service, butik eller handel på 5 eller 10 uger.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUD Student

HF og VUC

HF og VUC er din mulighed for at komme hurtigt videre til universitet og blive klar til at begynde på dit drømmestudie. Det er her, du opkvalificerer dine boglige evner, og får styr på udfordringerne på jobbet og i hverdagen. HF og VUC er for dig, som har meget at nå og intet at tabe.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra HF og VUC

10. klasse i Kolding

Bliv skarp på dit valg af ungdomsuddannelse. IBC 10. klasse er for dig, som ikke har tid til at vælge forkert, og som vil være bedre fagligt, socialt og studiemæssigt. Med IBC 10. klasse kan du både gå en erhvervsfaglig og en gymnasial retning.  

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra 10. klasse i Kolding

Hovedforløbet

Afslut din EUD, EUX, EUV eller EUD Student med en relevant specialisering af din viden og kunnen. På Hovedforløbet lærer du med hænderne og hovedet og opbygger en solid base af erfaring fra din elevplads. Hovedforløbet toner din uddannelse, så du får en profil, som er målrettet en specifik og eftersøgt stilling.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra Hovedforløbet

Handelsgymnasiet

Brænder du for økonomi, viden og dybdegående analyser og forståelser af den verden, du er en del af? På Handelsgymnasiet bliver du klar til en videregående uddannelse i økonomi, sprog eller kommunikation. På Handelsgymnasiet bliver du klar til en karriere i et omskiftende erhvervsliv.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra Handelsgymnasiet

et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 2B7000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: ibc@ibc.dk

Se vores uddannelser