Hvad kan du blive?

Hvad kan du blive?

Vil du prøve din viden af i praksis og drage dine egne erfaringer i stedet for at hænge over bøgerne? EUD Business giver dig en målrettet og skarp profil, som gør dig hurtigt klar til erhvervslivet.

EUD Business

EUD Business er en praksisnær uddannelse, hvor du efter blot et år kan få en to-årig elevplads i en butik eller virksomhed inden for salg, handel, indkøb, logistik eller event. Efter tre år er du færdiguddannet, faglært og klar til erhvervslivet.

Bemærk, du har også mulighed for at tage EUD Business som Ny mesterlære. Du opnår de samme erhvervskompetencer som på den almindelige erhvervsuddannelse. Den eneste forskel er, at du på det første år af din uddannelse på Ny mesterlære primært har praktisk oplæring i en butik eller virksomhed, hvor din arbejdsgiver (mester) giver dig opgaverne og lærer dig, hvordan du skal udføre dem.

Butik og e-handel

Er du interesseret i markedsføring, kundekontakt og det at være butiksmedarbejder? På fagretningen Butik og e-handel lærer du alt om salg, daglig drift og forretningssans, så du bliver klar til at arbejde i fysiske og online butikker eller virksomheder inden for eksempelvis tøj og mode, sportsudstyr, elektronik, smykker, kosmetik, bolig eller bøger.

Business to business

Med fagretningen Business to business kan du se frem til et job i en virksomhed, der handler med andre virksomheder – eksempelvis inden for produktions- og engrosbranchen. Du bliver på denne fagretning klædt på til at arbejde med salg, indkøb eller logistik, hvor du lærer at håndtere ordrer, styre lageret, indkøb, logistik, kommunikation og kundeservice, ligesom du kan arbejde som sælger for en virksomhed.

Eventkoordinator

Kan du lide at udvikle og gennemføre events og arrangementer, er fagretningen Eventkoordinator lige noget for dig. Her lærer du at sørge for alt lige fra planlægning til indkøb, budgettering, booking, kontrakter med involverede partnere og meget mere. Som eventkoordinator bliver du typisk ansat i et messecenter, et kulturhus, hos en kommune eller i en privat virksomhed. Du har desuden mulighed for at starte selvstændigt som festarrangør eller eventmager.

Mød Christian | Salgsassistentelev hos JYSK

Hør Christian Bargmeyer-Ohlsen fortælle om hverdagen som elev i JYSK, samt hvilke overvejelser han havde, da han skulle vælge ungdomsuddannelse.

Christian Bargmeyer-Ohlsen, EUD Business-elev på IBC Aabenraa

Mød Mai | salgsassistentelev i H&M

Se videoen nedenfor og hør Mai fortælle om sin elevplads i H&M, og hvordan hun bruger det, hun har lært på IBC.

Mai Dahlby, EUD Business-elev på IBC Fredericia Middelfart

EUD Receptionist

Med en EUD Receptionist bliver du klar til et jobmarked inden for hoteller og konferencesteder. Du ser frem til en hverdag, hvor din vigtigste opgave som receptionist er at give gæsterne en god oplevelse. Du sørger blandt andet for at tjekke gæsterne ind og ud, besvarer henvendelser på både mail og telefon, hjælper gæsterne med diverse forespørgsler, arrangerer udflugter, laver aftaler med leverandører mv. Da mange gæster er fra udlandet, kræver jobbet som receptionist gode sprogkundskaber, da du ofte vil tale engelsk og eventuelt tysk med gæsterne.

Du har også mulighed for at læse videre – for eksempel til serviceøkonom.

!

Din videre karriere

Med en erhvervsuddannelse har du desuden altid mulighed for at komme videre i din karriere med eksempelvis en lederuddannelse eller som selvstændig.

- et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: adm@ibc.dk