Handelsgymnasiet – HHX

Handelsgymnasiet – HHX

HHX er en moderne og virkelighedsnær treårig gymnasial uddannelse, der giver dig adgang til en lang række videregående uddannelser, ligesom du kan starte din karriere direkte med et job eller en praktikplads i erhvervslivet efter HHX’en. Uddannelsen har fokus på samfundet, erhvervslivet og det internationale.

Første skoledag

Om Handelsgymnasiet – HHX

På denne side kan du blandt andet se videoer om HHX-uddannelsen og livet på skolen, du kan hente og læse mere om uddannelsen i vores brochure, ligesom du finder en oversigt over de forskellige studieretninger, du har mulighed for at vælge imellem på IBC Handelsgymnasiet Aabenraa.

Nederst på siden finder du links til studieretninger, livet på skolen, hvad du kan blive, sport på Handelsgymnasiet, samt optagelse og adgangskrav. Du finder også mere info om Åbent Hus og kontaktoplysninger.

Scroll ned på siden eller klik på et af de nedenstående punkter, som du er interesseret i at vide mere om.

God fornøjelse.

Om IBC Handelsgymnasiet i Aabenraa

I denne video giver rektor, Mette Andersen, dig en orientering om HHX-uddannelsen på IBC Aabenraa. Du bliver blandt andet klogere på, hvad der i særlig grad kendetegner IBC Handelsgymnasiet. Du får mere viden om studieretningerne og fagene, og du møder HHX-eleven, Josefine Kjølsen Olsen, der fortæller, hvorfor hun har valgt IBC Handelsgymnasiet Aabenraa.

Om IBC Handelsgymnasiet i Aabenraa

Livet på skolen

I nedenstående video kan du høre rektor, Mette Andersen, og HHX-eleven og elevrådsformanden, Anders Jansfort, fortælle om livet på skolen.

Rektor, Mette Andersen, kommer blandt andet ind på de mange elevudvalg, du kan blive en del af på skolen, kontaktlærernes betydning samt sport på HHX, som fylder meget på IBC Aabenraa, da vi har en del eliteudøvere. Derudover kan du høre HHX-eleven, Anders Jansfort, fortælle om livet på skolen, og hvorfor han har valgt IBC Handelsgymnasiet Aabenraa.

Livet på skolen | IBC Handelsgymnasiet Aabenraa

I elevrådet har vi mulighed for at arrangere en masse sociale arrangementer, men også være med til at forbedre studiemiljøet på skolen. Vi tror på, at indflydelse fra alle årgange og uddannelser er med til at skabe gode rammer for den enkelte elev. Derudover får man også dannet en masse nye relationer på tværs af årgangene. 

Mia Scheel Hhx-elev, IBC Aabenraa

Brochuren for Handelsgymnasiet - HHX

Klik her for at hente brochuren og læse mere om HHX-uddannelsen på IBC Aabenraa.

Studieretninger på IBC Handelsgymnasiet

På IBC Handelsgymnasiet i Aabenraa kan du vælge mellem seks studieretninger:

  • Matematik & Økonomi
  • Innovation & Markedsføring
  • Markedsføring & Økonomi
  • Jura & Økonomi
  • Global Studies
  • Sprog & Markedsføring

Oversigt over fagene på studieretningerne

Klik her og hent en oversigt over de forskellige HHX-studieretninger, hvor du helt præcist kan se, hvilke fag du får på de enkelte studieretninger.

Relevante links

Er du nysgerrig på at vide mere om IBC Handelsgymnasiet i Aabenraa? Nedenfor finder du links til vores studieretninger, livet på skolen, profil- og valgfagene, hvad du kan blive, sport på Handelsgymnasiet og optagelse og adgangskrav.

Åbent hus

Kig forbi til åbent hus, hvor du kan møde elever og lærere og få en rundvisning på skolen.

  • torsdag den 20. januar 2022 kl. 16-19 eller
  • lørdag den 29. januar 2022 kl. 10-13.

Hhx har styrket mig fagligt i min læring på universitetet, da jeg ofte har kunnet nikke genkendende til teorier, begreber og koncepter, bl.a. i forhold til erhvervslivet og det internationale perspektiv, samt det engelske sprog. At arbejde med cases, der omhandler forskellige problemstillinger i erhvervslivet, er en af de ting, der bliver vægtet højt på hhx. Man får en fornemmelse af, hvordan teori og praksis spiller sammen i virkeligheden. 

Sissel Lydiksen Tidligere hhx-elev, IBC Aabenraa

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller pr. mail og stille spørgsmål til HHX-uddannelsen på IBC Aabenraa.

HHX-vejleder

Mette Andreasen

mea@ibc.dk / +45 7224 2467
HHX-vejleder

Mogens Frederiksen

mcbf@ibc.dk / +45 7224 2454
Studiesekretær

Helle Stagelund

hmms@ibc.dk / +45 7224 1628

- et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: ibc@ibc.dk