EUD Business

EUD Business

Lærer du bedst gennem praktisk erfaring? EUD Business er en målrettet og praksisnær erhvervsuddannelse, der giver dig hurtig adgang til et job i erhvervslivet. Her bliver du klar til en elevplads i en butik eller virksomhed efter et år.

EUD-elever i undervisningen

Om EUD Business

På denne side kan du blive klogere på erhvervsuddannelsen EUD Business. Du kan se en række videoer om EUD Business, der vil være links til relevante sider som fagretninger, hvad kan du blive, livet på skolen samt optagelse og adgangskrav.

Du kan også blive klogere på EUD Receptionist, som er en erhvervsuddannelse ligesom EUD Business – bare målrettet receptionistfaget. Den udbydes kun på IBC Fredericia Middelfart.

Derudover kan du hente vores brochure og læse mere om uddannelsen, ligesom du finder information om infomøder og kontaktoplysninger.

Informationen er lagt i kronologisk rækkefølge, vi anbefaler dig derfor at starte med punkt 1, 2 osv. Du kan også blot scrolle ned på siden.

God fornøjelse.

  1. Om EUD og EUX Business og forskellen på de to uddannelser
  2. Christian – elev hos JYSK
  3. Mai – elev hos H&M
  4. Alma – elev hos TAON Hydraulik Komponenter
  5. Isabella – hvorfor vælge en EUD Receptionist?
  6. Relevante links
  7. Hent brochuren og læs mere om EUD Business
  8. Infomøder
  9. Kontakt os
  10. Find vej

1. Om EUD og EUX Business og forskellen på de to uddannelser

Hvad er EUD og EUX Business? Og hvad er forskellen på de to erhvervsuddannelser? Se videoen, hvor Jakob Lund, rektor på IBC Fredericia Middelfart, gør dig klogere på uddannelserne.

Om EUD og EUX Business og forskellen på de to uddannelser

2. Christian – elev hos JYSK

I videoen nedenfor møder du Christian Bargmeyer-Ohlsen, der er elev i JYSK, Aabenraa. Her fortæller han om hverdagen i sin elevplads, og hvordan en EUD Business er et godt springbræt til at komme hurtigt ud i erhvervslivet.

Christian - elev hos JYSK

3. Mai – elev hos H&M

Se videoen nedenfor og hør Mai Dahlby fortælle om sin elevplads i H&M, og hvordan hun bruger det, hun har lært på IBC.

Mai - elev hos H&M

4. Alma – elev hos TAON Hydraulik Komponenter

Hør Alma Harbas fortælle om hverdagen i sin elevplads hos TAON Hydraulik Komponenter i Kolding. I videoen giver hun dig blandt andet et indblik i, hvilke arbejdsopgaver hun har som handelselev, samt hvad hun gerne vil arbejde med i fremtiden.

Alma - elev hos TAON Hydraulik Komponenter

5. Isabella – hvorfor vælge en EUD Receptionist?

I videoen fortæller Isabella Harder Ørsted dig mere om receptionistuddannelsen på IBC Fredericia Middelfart, og hvorfor hun valgte uddannelsen.

Isabella - hvorfor vælge en EUD Receptionist?

6. Relevante links

Vil du vide mere om EUD Business? Nedenfor finder du links til fagretninger på EUD Business, link til EUD Receptionist-uddannelsen, hvad du kan blive, livet på skolen, samt optagelse og adgangskrav.

Jeg valgte en EUD Business på IBC, fordi jeg gerne vil have en uddannelse inden for handel, hvor jeg samtidig kan kombinere skole med praktik. Med et 20-ugers grundforløb på EUD Business får jeg grundlæggende viden, som jeg kan bruge, når jeg skal ud i en toårig elevplads.

Anders Wadmann EUD Business-elev, IBC Fredericia Middelfart

Jeg valgte EUD Business, fordi jeg gerne vil uddanne mig inden for tøjbranchen. På IBC skal jeg gå i skole i 20 uger, hvorefter jeg skal ud i en toårig elevplads. Det passer rigtig godt til mig, da jeg ikke er særlig god til at sidde stille, men hellere vil have det i hænderne og lære i praksis.

Stine Kuntz EUD Business-elev i Fredericia

7. Brochuren for EUX og EUD Business

Klik her for at hente brochuren for erhvervsuddannelserne EUX og EUD Business på IBC Fredericia Middelfart.

8. Infomøder

9. Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller pr. mail og stille spørgsmål til EUD Business- eller EUD Receptionist-uddannelsen på IBC Fredericia Middelfart.

Studiesekretær

Tina Mønsted Fuglsang

tmfu@ibc.dk / +45 7224 1618

10. Find vej

IBC Fredericia Middelfart er placeret i nær motorvejen og offentlig transport i bydelen Erritsø i Fredericia. Skolen er derved nem at komme til, uanset om du kommer fra Fredericia og omegn eller fra Vestfyn.

IBC Fredericia Middelfart

IBC Fredericia Middelfart
Mosegårdsvej 1
7000 Fredericia

Vis vej

- et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: ibc@ibc.dk