Om 10. klasse

Om 10. klasse

Bliv skarpere på dit valg af ungdomsuddannelse med IBC 10. Klasse. De to linjer, Event og Innovation og Business 10 EUX gør dig klar til en merkantil erhvervsuddannelse, og gør dig fagligt stærkere og klogere på dig selv.

Om 10. Klasse

Tager du 10. klasse på IBC, får du en forsmag på en ungdomsuddannelse. Din 10. klasse er med til at afklare dit valg af ungdomsuddannelse. Det er lige meget, om du ønsker at gå  i en erhvervsfaglig eller gymnasial uddannelsesretning. IBCs 10. klasse giver dig et ekstra år, hvor du udvikler dig fagligt og socialt. Det gør du gennem et tillidsfuld og gensidigt respektfuld forhold til dine medstuderende og dine undervisere.

I IBC’s 10. klasse udfolder de faglige udfordringer sig i rummelige, lyse og inspirerende lokaler, hvor der både er plads til arbejde og inspiration. 10. klasse på IBC er for dig, som gerne vil lære i undervisningsmiljø, som er tillidsfuldt og omskifteligt, kreativt og kommunikativt, samt udadvendt og dybdegående. IBC ønsker, at skabe en erhvervsrettet ramme, som giver dig et godt fundament for dit valg af ungdomsuddannelse.

Vi valgte 10. på IBC, så Oliver kunne få mere handel end i folkeskolens 10. klasse. Han har altid gerne villet gå handelsvejen, men havde godt af mere personlig og faglig ballast i 10. på IBC, inden han og vi besluttede os for den videre vej for ham.

Mette Normann Mor til Oliver, elev 10. klasse, IBC Kolding

Jeg vil arbejde med økonomi eller handel og bruge året i 10. som forberedelse til at begynde på HHX med innovation næste år.

Berfin Yildirim Elev 10. klasse, IBC Kolding

Da jeg på IBC kunne kombinere 10. klasse med handel og andre virksomhedsrelevante fag, var valget nemt for mig. Da jeg havde taget 10., havde jeg lært meget og var klar til at fortsætte med en EUX Business med handel og ledelse på IBC.

Jeanne Johnsen Tidligere 10. klasse elev, IBC Kolding

EUD Business

Kom hurtigt i gang med en e-handel-, business to business- eller butikskarriere. EUD Business er din vej til at blive en kvalificeret medarbejder på en handelsarbejdsplads. EUD Business giver dig faglig indsigt, specialiserede fag og adgang til spændende hovedforløb.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUD Business

EUV Business

Opkvalificer din viden og kunnen med en EUV Business. Få sat din viden i perspektiv og få papir på det, du allerede kan. EUV Business giver dig alt, hvad du har brug for til at møde et jobmarked, der er i konstant bevægelse.  

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUV Business

EUD Student

Har du bestået en gymnasial uddannelse, men vil du dreje den i en businessorienteret retning? Klargør dig til et hovedforløb inden for finans, administration, kontor, service, butik eller handel på 5 eller 10 uger.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUD Student

HF og VUC

HF og VUC er din mulighed for at komme hurtigt videre til universitet og blive klar til at begynde på dit drømmestudie. Det er her, du opkvalificerer dine boglige evner, og får styr på udfordringerne på jobbet og i hverdagen. HF og VUC er for dig, som har meget at nå og intet at tabe.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra HF og VUC

10. klasse i Kolding

Bliv skarp på dit valg af ungdomsuddannelse. IBC 10. klasse er for dig, som ikke har tid til at vælge forkert, og som vil være bedre fagligt, socialt og studiemæssigt. Med IBC 10. klasse kan du både gå en erhvervsfaglig og en gymnasial retning.  

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra 10. klasse i Kolding

Hovedforløbet

Afslut din EUD, EUX, EUV eller EUD Student med en relevant specialisering af din viden og kunnen. På Hovedforløbet lærer du med hænderne og hovedet og opbygger en solid base af erfaring fra din elevplads. Hovedforløbet toner din uddannelse, så du får en profil, som er målrettet en specifik og eftersøgt stilling.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra Hovedforløbet

Handelsgymnasiet

Brænder du for økonomi, viden og dybdegående analyser og forståelser af den verden, du er en del af? På Handelsgymnasiet bliver du klar til en videregående uddannelse i økonomi, sprog eller kommunikation. På Handelsgymnasiet bliver du klar til en karriere i et omskiftende erhvervsliv.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra Handelsgymnasiet

et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 2B7000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: ibc@ibc.dk

Se vores uddannelser