Event og innovation

Event og innovation

Har du mod på at arbejde kreativt med at udvikle og afholde events i samarbejde med virksomheder og foreninger? På Event og Innovation arbejder du med de nyeste værktøjer til idé-udvikling, kommunikation og præsentation.

Event og Innovation

På Event og Innovation får du kendskab til kreative problemstillinger og oplever, hvordan det er at arbejde med dem og løse dem. Du bliver præsenteret for nye it-værktøjer og teknikker til idéudvikling og for, hvordan du benytter dem i dit arbejde med konkrete udfordringer.

Alt, hvad du lærer på Event og Innovation, tager udgangspunkt i erhvervslivet, så du på den måde får et kendskab til og et indblik i. Fordi Event og Innovation foregår i Kolding, tager vi udgangspunkt i erhvervslivet der. Event og Innovation afklarer og forbereder dig til IBC’s EUD- eller EUX Business-uddannelser.

Fag

På Event og Innovation er de normale 10. klasses fag blandet med kreative merkantile fag, virksomheds- og museumsbesøg, gæstelærere, studierejser og projektforløb:

  • Event og Innovation
  • Afsætning
  • Erhvervsøkonomi
  • Dansk (FP10)
  • Matematik (FP10)
  • Engelsk (FP10)
  • Samfundsfag (FP10)
  • Tysk (Valgfag) (FP10)

Muligheder

Event og Innovation giver adgang til alle ungdomsuddannelser. Med 02 i dansk og matematik får du adgang til erhvervsuddannelsernes første grundforløb – herunder både den merkantile EUD og EUX Business på IBC, hvis du er erklæret uddannelsesparat.

!

Tysk som valgfag

Hvis du ønsker at påbegynde en en gymnasial uddannelse, skal du være opmærksom på, at flere gymnasier kræver, at du har haft tysk i 10. klasse. Derfor skal du naturligvis vælge tysk som valgfag på Event og innovation.

Optagelse i Event og innovation 10 EUX

Klik her for at komme til optagelsessiden for IBC 10.klasse

EUD Business

Kom hurtigt i gang med en e-handel-, business to business- eller butikskarriere. EUD Business er din vej til at blive en kvalificeret medarbejder på en handelsarbejdsplads. EUD Business giver dig faglig indsigt, specialiserede fag og adgang til spændende hovedforløb.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUD Business

EUV Business

Opkvalificer din viden og kunnen med en EUV Business. Få sat din viden i perspektiv og få papir på det, du allerede kan. EUV Business giver dig alt, hvad du har brug for til at møde et jobmarked, der er i konstant bevægelse.  

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUV Business

EUD Student

Har du bestået en gymnasial uddannelse, men vil du dreje den i en businessorienteret retning? Klargør dig til et hovedforløb inden for finans, administration, kontor, service, butik eller handel på 5 eller 10 uger.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUD Student

HF og VUC

HF og VUC er din mulighed for at komme hurtigt videre til universitet og blive klar til at begynde på dit drømmestudie. Det er her, du opkvalificerer dine boglige evner, og får styr på udfordringerne på jobbet og i hverdagen. HF og VUC er for dig, som har meget at nå og intet at tabe.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra HF og VUC

10. klasse i Kolding

Bliv skarp på dit valg af ungdomsuddannelse. IBC 10. klasse er for dig, som ikke har tid til at vælge forkert, og som vil være bedre fagligt, socialt og studiemæssigt. Med IBC 10. klasse kan du både gå en erhvervsfaglig og en gymnasial retning.  

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra 10. klasse i Kolding

Hovedforløbet

Afslut din EUD, EUX, EUV eller EUD Student med en relevant specialisering af din viden og kunnen. På Hovedforløbet lærer du med hænderne og hovedet og opbygger en solid base af erfaring fra din elevplads. Hovedforløbet toner din uddannelse, så du får en profil, som er målrettet en specifik og eftersøgt stilling.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra Hovedforløbet

Handelsgymnasiet

Brænder du for økonomi, viden og dybdegående analyser og forståelser af den verden, du er en del af? På Handelsgymnasiet bliver du klar til en videregående uddannelse i økonomi, sprog eller kommunikation. På Handelsgymnasiet bliver du klar til en karriere i et omskiftende erhvervsliv.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra Handelsgymnasiet

et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 2B7000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: ibc@ibc.dk

Se vores uddannelser