Business 10 EUX

Business 10 EUX

Er du klar til et fagligt stærkt år? I Business 10 EUX læser du på en og samme tid 10. klasse og det første merkantile grundforløb. Med Business 10 EUX får du et forspring  forhold til at starte på både EUX- og HHX-uddannelsen

Business 10 EUX

Business 10 EUX klæder dig fagligt, personligt og studiemæssigt på til at tage en merkantil EUX- eller HHX-uddannelse eller en hvilken som helst anden gymnasial uddannelse. I Business 10 EUX udvikler du solide studievaner og teknikker, som du kan bruge alle steder og på alle uddannelser. Målet med Business 10 EUX er, at du afslutter din 10.klasses eksamen samt dansk, engelsk og samfundsfag på C-niveau, som er svarende til niveauet på første år af en gymnasial uddannelse.

Fag

På Business 10 EUX er de normale 10.klasses fag blandet med c-niveau fag, erhvervsfag, virksomhed- og museumsbesøg, gæstelærere, studierejser til europæiske storbyer og projektforløb.

 • Karriere 1
 • Handel
 • Kontor
 • Finans
 • Detail
 • Event
 • Karriere 2
 • Faglig fordybelse
 • Dansk (FP10+C)
 • Matematik (FP10)
 • Engelsk (FP10+C)
 • Tysk (FP10)
 • Samfundsfag C

Muligheder

Business 10 EUX giver dig direkte adgang til det merkantile grundforløbs andel del, hvor du vil være særdeles godt klædt på både fagligt og i forhold til dit fremtidige uddannelsesvalg. Derudover er uddannelsen også adgangsgivende til alle andre gymnasiale uddannelser og alle andre erhvervsuddannelsers andet grundforløb.

Adgangskrav

For at blive optaget på Business 10 EUX skal du have mindst 02 i dansk og matematik ved folkeskolens afgangsprøve, FP9.

Optagelse i Business 10 EUX

Klik her for at komme til optagelsessiden for IBC 10.klasse

EUD Business

Kom hurtigt i gang med en e-handel-, business to business- eller butikskarriere. EUD Business er din vej til at blive en kvalificeret medarbejder på en handelsarbejdsplads. EUD Business giver dig faglig indsigt, specialiserede fag og adgang til spændende hovedforløb.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUD Business

EUV Business

Opkvalificer din viden og kunnen med en EUV Business. Få sat din viden i perspektiv og få papir på det, du allerede kan. EUV Business giver dig alt, hvad du har brug for til at møde et jobmarked, der er i konstant bevægelse.  

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUV Business

EUD Student

Har du bestået en gymnasial uddannelse, men vil du dreje den i en businessorienteret retning? Klargør dig til et hovedforløb inden for finans, administration, kontor, service, butik eller handel på 5 eller 10 uger.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra EUD Student

HF og VUC

HF og VUC er din mulighed for at komme hurtigt videre til universitet og blive klar til at begynde på dit drømmestudie. Det er her, du opkvalificerer dine boglige evner, og får styr på udfordringerne på jobbet og i hverdagen. HF og VUC er for dig, som har meget at nå og intet at tabe.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra HF og VUC

10. klasse i Kolding

Bliv skarp på dit valg af ungdomsuddannelse. IBC 10. klasse er for dig, som ikke har tid til at vælge forkert, og som vil være bedre fagligt, socialt og studiemæssigt. Med IBC 10. klasse kan du både gå en erhvervsfaglig og en gymnasial retning.  

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra 10. klasse i Kolding

Hovedforløbet

Afslut din EUD, EUX, EUV eller EUD Student med en relevant specialisering af din viden og kunnen. På Hovedforløbet lærer du med hænderne og hovedet og opbygger en solid base af erfaring fra din elevplads. Hovedforløbet toner din uddannelse, så du får en profil, som er målrettet en specifik og eftersøgt stilling.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra Hovedforløbet

Handelsgymnasiet

Brænder du for økonomi, viden og dybdegående analyser og forståelser af den verden, du er en del af? På Handelsgymnasiet bliver du klar til en videregående uddannelse i økonomi, sprog eller kommunikation. På Handelsgymnasiet bliver du klar til en karriere i et omskiftende erhvervsliv.

et bedre sted at lære

Skjul uddannelsen
+ Vis mere fra Handelsgymnasiet

et bedre sted at lære

IBC Aabenraa

Dr. Margrethes Vej 6-126200 Aabenraa+45 7224 1600

IBC Innovationsfabrikken

Birkemosevej 16000 Kolding+45 7224 1600

IBC Fredericia Middelfart

Mosegårdsvej 17000 Fredericia+45 7224 1600

HF og VUC Fredericia

Mosegårdsvej 2B7000 Fredericia+45 7224 2092

IBC Kolding

Tvedvej 76000 Kolding+45 7224 1600

IBC International Business College

CVR-nummer: 19954617EAN-nummer: 5798000553965email: ibc@ibc.dk

Se vores uddannelser